Morgan Freeman poartă tot timpul o mănuşă pe mâna stângă. Iată motivul!

Publicat: 31/12/2018 | 11:42
Morgan Freeman poartă tot timpul o mănuşă pe mâna stângă. Iată motivul!

Celebrul actor Morgan Freeman poartă tot timpul o mănușă pe mâna stângă, ceea ce a ridicat un mare semn de întrebare. Fanii săi, foarte mulți la număr, au fost foarte curioși, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a spulberat acest mister!  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Nu dorește să fie în trend, nu dorește să epateze și, bineînțeles, nici să facă pe interesantul. Mai ales că, având în vedere fulminanta sa carieră, Morgan Frfeeman nici nu ar avea nevoie de asemenea ”artificii”. Adevărul este că actorul a suferit un accident de mașină.  Morgan Freeman a fost victima unui accident rutier, în anul 2008, accident petrecut în Mississippi. În urma accidentului, actorul a rămas cu o pareză la mâna stângă.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

De atunci, Freeman poartă o mănușă la diferite întruniri pentru a masca defectul.

Celebrul actor Morgan Freeman poartă tot timpul o mănușă pe mâna stângă

Morgan Freeman: „Ştiaţi că mişcăm o mână în jur de un milion de ori pe zi?”

„Accidentul mi-a afectat nervii mâinii şi situaţia nu s-a ameliorat. Nu o pot mişca. Şi dacă nu o mişti, se umflă. Ştiaţi că mişcăm o mână în jur de un milion de ori pe zi?”, a declarat actorul  pentru revista People, acum câţiva ani. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Acesta poartă o mănuşă specială, compresivă, care face ca sângele să fie în mişcare în continuu. Morgan Freeman sufera de fibromialgie, o afectiune care provoaca dureri in tot corpul, dar si rigiditate musculara. Actorul a fost intr-o stare destul de gravă în urma accidentului suferit in 2008, când mașina lui a iesit de pe carosabil și s-a răsturnat de câteva ori înainte de a se opri. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...