Mormântul regretatei Denisa Răducu, profanat. Familia artistei este extrem de revoltată

Autor: I.D.
Publicat: 08/11/2019 | 14:43
Mormântul regretatei Denisa Răducu, profanat. Familia artistei este extrem de revoltată

Au trecut mai bine de doi ani de la moartea înfiorătoare a regretatei cântărețe Denisa Răducu, iar părinții, sora și apropiații învață cu pași mici cum să își trăiască viețile fără ea. Recent, ei au primit o lovitură dură: mormântul a fost profanat și nimeni nu își explică de ce ar face cineva așa ceva.

Citește și: Adevărul despre boala care a ucis-o pe Denisa Răducu! 2 milioane de români suferă de această maladie fără să ştie

Mormântul regretatei Denisa Răducu, profanat

Denisa Răducu a fost înmormântată în cimitirul din localitatea natală Ştefăneşti, situată lângă Drăgăşani, judeţul Vâlcea. La scurt timp după ce a fost condusă pe ultimul drum, locul în care își doarme somnul de veci s-a transformat într-unul de pelerinaj… fanii din toate colțurile țării, dar și de peste hotare au mers să îi aprindă o lumânare, să se roage sau să aducă un buchet de flori. După un timp, Geta și Emilian Răducu au decis să îi lase pe mormânt ursul de pluș roz, la care ținea enorm. La câteva luni de la înmormântarea vedetei, jucăria a dispărut… și, deși l-au căutat mult… părinții și rudele artistei nu l-au găsit.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea pe care a strâns-o Denisa Răducu. Tatăl regretatei artiste a rupt tăcerea. “Apartamentul, mașina și…”

“Asta e profanare, mi se pare inadmisibil să furi asemenea lucruri. Sper că nu e vorba de răutate, sper că l-a luat cineva să îl… spele, să spunem. Și că îl aduce înapoi, nu pot să cred că există atât de multă răutate”, a spus atunci unul dintre unchii Denisei Răducu.

Denisa Răducu, răpusă de cancer la 27 de ani

Cântăreața Denisa Răducu s-a stins din viață în dimineața zilei de 23 iulie 2017. Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, a declarat la scurt timp de la moartea artistei că la domiciliul ei a fost chemată ambulanța în jurul orei 04:00. La sosirea echipajului medical, vedeta cu chip de înger se afla în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, inima ei nu a mai pornit… s-a oprit pentru totdeauna.

Citește și...