Moruțan are timp suficient de echitație după ce Gigi nu-i mai cheamă pe „roș-albaștri” la antrenamente!

Autor:
Publicat: 12/04/2020 | 14:29
Moruțan are timp suficient de echitație după ce Gigi nu-i mai cheamă pe „roș-albaștri” la antrenamente!

Veste bună pentru Olimpiu Moruțan. Puștiul teribil al „roș-albaștrilor” va avea timp suficient în plină pandemie să se perfecționeze și să devină un „as” al echitației, una din pasiunile recente pe care și le-a desocperit. Și asta după ce Gigi Becali, finanțatorul FCSB a renunțat la intenția de a-i chema pe elevii lui Bogdan Argeș Vintilă la pregătiri.

Finanțatorul FCSB a afirmat că atâta vreme cât starea de urgență este decretată pe teritoriul României echipa sa nu se va reuni sub nicio formă și a ținut să dezmintă faptul că ar fi făcut o adresă către autorități prin care să solicite reluarea antrenamentelor sau să țină echipa în cantonamentul de la Berceni.

„Pentru ce să o mai țin? Să o țin degeaba? Să ne antrenăm degeaba, după ce că noi nu știm nici măcar când începem campionatul… Dacă Iohannis a zis că prelungește starea de urgență, atunci nu mă mai interesează să ne reunim. Eu vorbisem de varianta asta atunci când nu știam că Iohannis prelungește starea de urgență. Cât e dată starea de urgență, și există o ordonanță militară în legătură cu activitățile fotbalistice, nu ne reunim”, a afirmat  Gigi Becali, finațatorul FCSB

În aceste condiții, Olimpiu Moruțan, care a ignorat și luna precedentă măsurile de restricție care li s-au trasat jucătorilor în această perioadă în care întreaga lume este cuprinsă de pandemia de COVID-19, are timp suficient să ia în continuare lecții de echitație.

În vârstă de 20 de ani, Olimpiu Moruțan a fost transferat pe 700 mii de euro de FCSB de la FC Botoșani în vara anului 2018. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, Moruțan este cotat în acest moment la 900 mii de euro. Acordul milocașului cu FCSB expiră în vara anului 2023.

În acest sezon regular al Ligii 1, Olimpiu Moruțan a evoluat în 16 partide adunând 734 de minute, timp în care a marccat un gol, trecându-și și patru assist-uri, în timp ce în play-off-ul Ligii 1 a evoluat în două partide, adunând doar 24 de minute.  În Cupa României, mijlocașul FCSB a avut trei apariții, reușind să-și treacă în cont un gol și un assist.