Motivul morbid ar reunirii Andre! De ce s-au împăcat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, de fapt

Publicat: 11/07/2019 | 12:25

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, cunoscute ca trupa André, s-au reunit şi lansează o nouă piesă, „Reset la inimă”, după 17 ani de pauză. Motivul morbid al reunirii celor două l-a dezvăluit chiar Andreea Antonescu, care a vorbit despre o promisiune făcută tatălui său, înainte să se stingă din viață.

Reunirea trupei Andre a luat prin surprindere foarte mulți fani, acestora nevenindu-le să creadă că Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor cânta, din nou, împreuă. Cele două vedete au lansat marți, 9 iulie, după 20 de ani de pauză, piesa “Reset la inimă”.

După aproape 20 de ani de la destrămarea formației, ea și Andreea Bălan s-au maturizat și au decis să cânte din nou împreună. ”I-am promis lui tata (Gheorghe Antonescu, decedat în anul când André s-a dizolvat, 2001 – n.r.), înainte să treacă în neființă, că proiectul va continua. Astăzi începe André versiunea 2.0, una îmbunătățită și matură”, a declarat Andreea Antonescu pentru Libertatea.ro, iar Andreea Bălan a explicat, pentru aceeași sursă, de ce e atât de încrezătoare în succesul trupei reșapate: ”André este o legendă a muzicii, un reper și model”.

Grupul a fost înfiinţat în 1999, când a lansat single-ul „Liberă la mare”, care a marcat debutul generaţiei André. André a lansat şase albume, vândute în 1.500.000 de exemplare, şi a fost recompensat de-a lungul carierei cu patru discuri de platină şi un disc de aur.

În anul 2001, André a fost desemnată cea mai bună trupă pentru adolescenţi.

După hitul „Liberă la mare”, au urmat piese de succes precum „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” etc.

Citește și...