Motivul pentru care Costel Corduneanu l-a făcut praf pe Abi Talent în scandalul cu Alex Velea: ”Gura mică!”

Publicat: 22/01/2020 | 15:00
Motivul pentru care Costel Corduneanu l-a făcut praf pe Abi Talent în scandalul cu Alex Velea: ”Gura mică!”

Pe măsură ce scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea s-a amplificat din cauza jignirilor reciproce propagate în mediul online, mai multe vedete s-au implicat, la rândul lor, spunându-și punctul de vedere referitor la acest război din lumea showbizului autohton.

Dar, la un moment dat, a intervenit în scenariu și celebrul interlop din Iași – Costel Corduneanu. Acesta i-a transmis lui Abi Talent, pe pagina de socializare, că nu are niciun drept să ”lupte” cu Alex Velea, mai ales că acesta este un ”artist talentat”. Costel Corduneanu i-a recomandat lui Abi Talent să nu mai facă atâta gălăgie și să se potolească. Interlopul a postat un mesaj pe Facebook, scriind și că Abi Talent nu este altceva decât un ”gunoi”, spre deosebire de Velea: ”Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!”a scris Corduneanu.

Deocamdată, cel puțin, Abi Velea nu s-a lansat în atacuri la adresa lui Corduneanu, rămânând de văzut dacă se va decide sau nu să reacționeze. Și, firește, toți cei care au citit mesajului lui Corduneanu și-au pus cea mai simplă întrebare dintre toate. De ce îl apără Costel Corduneanu pe Alex Velea și ce legătură este între ei? Nu este vorba decât de un aspect… artistic. Alex Velea, Antonia și Costel Corduneanu se află, am putea spune, într-o ”relație de amiciție”, atâta vreme cât cei doi artiști au ”prestat”, de foarte multe ori, la Iași, ocazii în care – după concerte – s-au și întâlnit.

Costel Corduneanu îl apără pe Alex Velea
Citește și...