Motivul pentru care Elena Udrea nu mai vrea să-și mai vadă fetița în închisoare. Avocata Alinei Bica a fost cea care a făcut anunțul

Publicat: 04/11/2018 | 13:25

Motivul pentru care Elena Udrea nu mai vrea să-și mai vadă fetița în închisoare este unul pe care l-ar invoca orice mamă grijulie. Deși se află, încă, în închisoare, Elena Udrea acceptă un sacrificiu uriaș. Avocata spune că nu dorește să își mai vadă fetița în închisoare fiindcă se teme că micuța s-ar putea îmbolnăvi.

Elena Udrea și Alina Bica se află în arest preventiv în Costa Rica din 3 octombrie după ce au fost reţinute de Interpol. Ele au fost duse la El Buen Pastor, închisoarea în care „condiţiile de detenţie sunt mult mai grele decât cele din România”, potrivit avocatei fostei șefe DIICOT.

Avocata Alinei Bica a declarat pentru stirileprotv.ro că Elena Udrea preferă să-și vadă fetița mai rar de frică să nu contacteze o boală din penitenciar.

„În România, Elena Udrea ar fi putut să îşi crească acasă copilul până la un an. Acolo, într-adevăr, are un loc unde să îşi alăpteze copilul. A preferat să o aducă pe fetiţă foarte rar la penitenciar fiindcă s-a născut foarte mică şi îi este teamă să nu contacteze alte boli din închisoare”, a spus avocatul Laura Vicol.

Laura Vicol, avocata Alinei Bica, a prezentat condiţiile din temuta închisoare costaricană:

“Este cumplit, este groaznic, am înţeles că dorm câte 3, 4 în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea acolo”.

CITEȘTE ȘI: BREAKING. DA, ESTE VORBA DESPRE ELENA UDREA! S-A INTAMPLAT IN URMA CU PUTIN TIMP