Motivul pentru care gemenele de 15 ani au fugit de acasă: ”Au încercat să se răzbune…”

Publicat: 01/09/2020 | 11:26
Motivul pentru care gemenele de 15 ani au fugit de acasă: ”Au încercat să se răzbune…”

Gemenele Alara și Dilara Mițaru, de 15 ani, au dispărut de acasă duminică, 30 august, după ce s-au certat la telefon cu mama lor, plecată la muncă în Franța. Se pare că a fost o ceartă, iar fetele au decis să fugă de acasă.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂR DISPĂRUT ÎN MUNȚII BUCEGI, CĂUTAT DE SALVAMONTIȘTI DE O LUNĂ

Motivul pentru care gemenele au recurs la acest gest? Mama lor le-a interzis să mai iasă cu prietenii lor. Femeia susține că fiicele sale fac parte dintr-un anturaj toxic pentru ele și sunt o influență proastă. Fetele se află în grija unei rude. „Dispărute. În jurul zilei de 30.08.2020 în jurul orei 14:00, fiicele mele gemene pe numele de Alara și Dilara Mițaru au plecat voluntar de acasă din com. Topolog județul Tulcea. Semnalmente 15 ani 1.56m înălțime blonde, ochii albaștri. Rog să distribuiți în număr cât mai mare acest anunț poate cu ajutorul tuturor le vom găsi cât mai repede posibil. Este sesizată poliția locală de ieri, ora 15:00, dar până în prezent au fost piste false. Cine are detali despre ele este rugat să sune la cel mai apropiat sediu de poliție sau la nr de tel 0727152849 -0724735889-0740934 562 – 0762478331. Vă mulțumesc”, a fost mesajul postat pe Facebook de Ruxandra Mițaru, mama gemenelor, în speranța că va da de urma lor.

Gemenele dispărute au fost găsite în viață

Ruxandra Mițaru a mai făcut o postare pe Facebook în care a mulțumit tuturor celor care au distribuit anunțul ei. Din primele informații, fetele ar fi dormit sub un pod, dar mama celor doua fete nu crede această ipoteză.

NU RATA: ÎNREGISTRĂRILE CARE SURPRIND MOARTEA LUI EMI PIAN AU DISPĂRUT! DECIZIA PE CARE AU LUAT-O INTERLOPII

„Fetele au spus că au plecat de acasă pentru că au fost certate și pedepsite, de parcă au încercat să se răzbune pe mine. În urmă cu câteva zile le-am interzis să se mai vadă cu prietenii și prietenele lor pentru că fac parte dintr-un anturaj toxic. Fetele spun că au dormit sub un pod, însă eu nu cred în această variantă”, a anunțat mama gemenelor pe Facebook.