Motivul pentru care părinții lui Cristi Borcea nu au vizitat-o pe Valentina Pelinel la spital când a născut

Publicat: 09/03/2019 | 09:05

Valentina Pelinel a devenit pentru a doua oară mamă, ceea ce nu poate fi decât un prilej de mare bucurie pentru întreaga familie. Cristi Borcea, încarcerat fiind, nu a putut participa la fericitul eveniment, însă ceea a surprins pe toată lumea a fost faptul că nici părinții săi nu au vizitat-o pe Valentina la spital. 

Fostul manechin a dat naștere unor gemene frumoase și sănătoase, pe numele lor Indira și Rania!

”Starea de sănătate a Valentinei este una foarte bună! La fel, și fetițele, și ele se simt perfect! Au amândouă în jur de trei kilograme și au luat nota 10 din partea medicilor în momentul în care au venit pe lume! În plus, sunt frumușele foc și, suprinzător, una seamănă cu Pelinel și cealaltă cu Borcea”, au povestit apropiații familiei pentru WOWbiz.ro la scurt timp de la naștere.

Citește și: PRIMA IMAGINE CU GEMENELE VALENTINEI PELINEL. FOTOGRAFIA EMOȚIONANTĂ A FOST PUBLICATĂ DE SOȚIA LUI CRISTI BORCEA

”O adoră și o consideră femeia potrivită pentru fiul său”

Bineînțeles că absența părinților lui Cristi Borcea de la spital a ridicat numeroase semne de întrebare, însă a existat un motiv temeinic.

”Tatăl lui Cristi nu se simte deloc bine de ceva vreme. Omul este bolnav și nici nu se poate ridica din pat, trebuie să fie mereu asistat și ajutat de soție. Totuși, să nu se înțeleagă greșit! Socrii vedetei o iubesc nespus pe Valentina și sunt alături de ea întotdeauna. În ciuda faptului că fizic nu sunt în preajma sa acum, mama lui Borcea de pildă o sună, îi trimite dulciuri făcute de ea, pentru că o adoră și o consideră femeia potrivită pentru fiul său”, au dezvăluit apropiații familiei pentru WOWbiz.ro.

O familie fericită

Citește și: CE A POSTAT VALENTINA PELINEL PE INTERNET, ÎNAINTE CA BORCEA SĂ AJUNGĂ DIN NOU ÎN ÎNCHISOARE

Citește și...