Motivul șocant pentru care Anastasia Lazariuc nu vrea să-l viziteze pe Mihai Constantinescu la spital

Publicat: 24/05/2019 | 22:19
Motivul șocant pentru care Anastasia Lazariuc nu vrea să-l viziteze pe Mihai Constantinescu la spital

Viața artistului atârnă de un fir de ață, iar fosta lui parteneră de scenă, Anastasia Lazariuc, despre care s-a vehiculat că a fost chiar amanta lui, nu a venit până acum la spital ca să-l vadă. 

În ultima vreme, au tot existat zvonuri conform cărora Mihai Constantinescu ar urma să fie mutat la o clinică din străinătate pentru mai multe investigații medicale. Fosta soție a artistului a mărturisit însă că starea precară de sănătate a lui Mihai Constantinescu nu-i permite acestuia să fie mutat de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Între timp, toată lumea se întreabă de ce Anastasia Lazariuc, fosta lui parteneră de scenă și, spun unii, fosta amantă, nu vine la spital ca să-l vadă.

Se pare că ea suferă în tăcere pentru fostul iubit și ocolește Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, pentru că nu vrea să dea ochii cu prima soție a acestuia, Mihaela, de care l-a despărțit.

În vreme ce între ea și Simona, actuala parteneră a cântărețului, nu-s probleme, cu fosta n-a îngropat securea războiului.

Anastasia se interesează mereu de starea lui Mihai și speră să se facă bine. Se roagă pentru el, dar nu va merge să-l viziteze la spital”, a declarat o cunoștință comună a celor doi pentru libertatea.ro.

 

Citește și...