Motociclistul care l-a doborât la podea pe Mircea Badea rupe tăcerea: ”M-a enervat pentru că râdea de mine, că mi-a trimis tot felul de ciudați pe cap…” VIDEO

Publicat: 05/02/2019 | 09:20
Motociclistul care l-a doborât la podea pe Mircea Badea rupe tăcerea: ”M-a enervat pentru că râdea de mine, că mi-a trimis tot felul de ciudați pe cap…” VIDEO

Teodor Emi, motociclistul care l-a făcut praf pe Mircea Badea după doar cinci secunde de luptă, a făcut dezvăluiri interesante, pentru wowbiz.ro. El a povestit cum s-a pregătit lupta, de ambele părți, dar și cum a fost ”acostat” de Mircea Badea, pentru a se ajunge, din nou, în ring. De asemenea, Emi a explicat ce a greșit Mircea Badea, motiv pentru care a ajuns la podea chiar din spartul luptei.

Teodor Emi l-a învins pe Mircea Badea prin KO, sâmbătă, într-un meci revanșă cerut de prezentatorul de la Antenă. Și prina partidă a fost câștigată de luptătorul poreclit ”motociclistul”.

”Nu știu exact motivul lui de a lupta, dar pot să presupun. Am pus o postare pe facebook, la sfârșitul anului, privind niște accidentări  destul de urâte ale mele. Am avut, anul trecut, mâna stângă ruptă, o tăietură foarte urâtă la mâna dreaptă, pe care mi-am făcut-o chiar aici, în sală, pe când tăiam saltelele, și meniscul ciupit. Cred că asta i-a dat curaj lui Badea și, la câteva zile, exact când mi-am scos copcile, a venit propunerea promotorului Cristian Iordache pentru acest meci. Gala a fost organizată pe reguli de kick-boxing K1, noi am luptat pe sistem de kickboxing profesionist care include lovituri de pumn și picior asupra tuturor zonnelor corpului, lovituri de genunchi și o singură lovitură de genunchi din clinci. Eu, fiind multiplu campion de muay-thay și antrenându-mă în Thailanda cu niște legende ale acestui sport, m-am specializat pe loviturile de genunchi, acestea sunt punctul meu forte. Lovitura aplicată a fost chiar cu genunchiul bolnav…”, a explicat învingătorul lui Mircea Badea.

”Mircea a trimis, la început, niște copii sau, pot să presupun, pentru că el a tot spus că o să primesc niște provocări… După aceea au început tot felul de copii, mai mult sau mai puțin sănătoși la cap, să îmi scrie provocări pe facebook. Eu i-am lăsat în plata lor, mi-am făcut meciurile mele. Dar, în cei patru ani cred că a avut destul timp să se antreneze. Nu știu, e discutabil ce și cu cine s-a antrenat. Am auzit că a fost o perioadă la sală la faimosul boxer Mayweather, în America, dar… Pot să presupun că nu a fost constant în antrenamente și, în al doilea rând, nu are experiența mea. Cred că experiența a făcut marea diferență. Ăsta a fost și motivul disputei. El a criticat niște sportivi care muncesc foarte mult. Eu am muncit foarte mult ca să ajung la aceste rezultate”, a mai spus Teodor Emi.

”La cum a decurs meciul, aș prefera să nu mai fie unul, o a treia confruntare… Sincer, eu aș dori să fie ultima oară, sper că și-a învățat lecția… Se întâmplă, și eu am câștigat, și eu am pierdut niște meciuri, el chiar a râs pe un KO pe care mi l-am luat de la un sportiv foarte valoros, cu care chiar sunt prieten în afara ringului. Spiritul artelor marțiale e cu totul altul…”, a mai spus luptătorul. ”Prietenii mei au râs și m-au felicitat pentru că, până la urmă, nu a fost un super-adversar, a fost de divertisment mai mult, mai ales că el are gura mare. E cam copil mic, dar are talentul să te enerveze destul de tare”, a continuat învingătorul.

”M-a enervat și pe mine. Copilărește, dar se adună chestiile astea… M-a enervat că râdea de mine că nu am reușit să îl bat bine prima dată, când am fost mai degajat. M-a enervat că a zis că o să primesc provocări și îmi trimitea tot felul de copii sau tot felul de ciudați ca să mă provoace.  M-a enervat că mi-a lansat provocarea exact când am fost accidentat și toate acestea m-au făcut să îl iau puțin mai în serios, de data asta. Mai ales că eu credeam, din momentul ce a cerut revenșa și în ring – pentru că asta a și fost disputa, în primul meci, că dacă era în ring se termina mai repede – că vine foarte pregătit. Credeam că o să fie un pic mai greu… Nu mă îndoiam, la nivelul meu de experiență, că nu o să câștig, dar mă gândeam că o să fie un pic mai greu și el, fiind om de televiziune, știe să managerieze anumite știri. Adică, dacă el îmi prindea o lovitură, două, așa cum a fost în primul meci – când deși nu mi-a prins nicio lovitură s-a tot agățat de o chestie că nu l-am bătut destul de repede –  ar fi dat imaginea asta de o sute de ori, chiar dacă pierdea. Asta m-a și întărâtat și m-a făcut să îl iau un pic în serios”, a mai spus Teodor.

”Nu am văzut un KO cum și-a luat Mircea Badea!”

Altfel, după meci, Teodor Emi și-a dat seama că l-a luat prea în serios pe Mircea Badea și lămurește situația cu privire la KO-ul pe care prezentatorul Tv l-a resimțit. ”Efectul loviturii asupra lui a fost destul de puternic. A fost un KO foarte puternic și, sincer, chiar nu vă spun ca să mă pun bine cu el sau să vreau să par eu băiatul bun sau alte chestii… Dar, dacă aș fi știu de dinainte că o să pice atât de rău, l-aș fi ținut. Sincer. Adică, chiar a căzut foarte urât. I-am țintit fix bărbia. El s-a și lăsat un pic și asta a amplificat impactul. Adică el, practic, a dat un pic cu capul în genunchiul meu. Eu am vrut să îi dau cu genunchiul în cap, iar el a dat cu capul în genunchi. Lovitura a fost cam de nota 9,5. Eu am dat cam de 8, mai ales că forța e mai mare la corp decât la cap, dar având în vedere că el a dat cu capul în genunchi, de la 8 s-a ridicat cam la 9,5. Nu am stat să îl număr, eu vorbeam cu elevul meu care stătea cu mine la colț, mă uitam prin sală, nu am stat să număr. Dar, cred, după ce am văzut filmarea, cred că a stat 5-10 secunde, a stat sigur. După aceea, este normal să nu te lase  (să te ridici, n. red.), ar fi fost chiar o crimă să îl lase. S-ar fi putut ridica foarte greu și vă dați seama că nu mai era în stare de nimic. Deci el nu mai era în stare să continue meciul sub nicio formă. Putea să aibă urmări foarte grave… (…) Când l-am văzut leșinat, căzut, am fost uimit. Am fost uimit de efectul loviturii, chiar nu mă așteptam.  Din experiența mea de 18 ani de arte marțiale nu am văzut un KO cum și-a luat Mircea Badea, să cadă cu capul așa… Dacă era să știu dinainte, chiar l-aș fi prins”, a mai explicat Teodor Emi.

Teodor Emi l-ar antrena pe Mircea Badea

Cum este antrenor la sala pe care o are în Berceni, Teodor Emi recunoaște că l-ar antrena pe Mircea Badea. ”Aș primi să îl antrenez. L-aș învăța, primul lucru, respectul, dar cu vorbă bună. L-aș pune să se antreneze cu toți elevii, cot la cot, să își dea seama că el nu este un om deosebit, ca niciunul dintre noi. Nu știu dacă aș putea deveni prieten, prieten e greu de spus, dar o relație de ”salut”, cum am dat mâna și după meci…”, a explicat el.

”Am vorbit după meci. I-am reproșat faptul că am primit tot felul de provocări și nu a venit el personal. El a zis că nu i-a trimis el, deși se cam leagă, e cam mare coincidența să spună că voi primi provocări și să și apară tot felul de măscărici… I-am urat multă sănătate și noroc în viață…”, a dezvăluit Emi.

 

Citește și...