Mulți s-au întrebat. Ce se întâmplă, de fapt, cu mâncarea gătită de Vlăduț la Neatza de la Antena 1

Publicat: 12/08/2019 | 15:29
Mulți s-au întrebat. Ce se întâmplă, de fapt, cu mâncarea gătită de Vlăduț la Neatza de la Antena 1

Emisiunea ”Neatza” de la Antena 1 oferă telespectatorilor și rețete culinare. Bineînțeles, cei care urmăresc emisiunea și își notează, conștiincioși, rețetele, se întreabă și ce se întâmplă cu toate acele mâncăruri delicioase, preparate, chiar sub ochii lor, de Vlăduț. Ei bine, misterul a fost lămurit…

Este vorba despre o echipă formată din 11 oameni, a explicat Dani Oțil. Și trebuie să menționăm că este vorba despre oameni… pofticioși. Firește, după încheierea transmisiunii live, cu toții ar dori să mănânce tot ceea ce a gătit priceputul Vlăduț. Numai că, fiind 11, nimeni nu apucă să se sature, așa că se mulțumesc… să guste din tot ceea ce a preparat Vlăduț.

„Suntem 11 oameni în echipă. După ce ieşim din direct, venim cu toţii şi mâncăm ce a gătit Vlăduţ”, a explicat Dani Oţil.  La rândul său, Răzvan Simion a lămurit și misterul weekendurilor. „Vlăduţ ne trimite pachete”, a mărturisit Răzvan Simion.

”Nu toate emisiunile de sărbători sunt înregistrate”

Dani Oțil a fost întrebat, la un moment dat, de ce sunt înregistrate emisiunile care se desfășoară în timpul sărbătorilor.

”Nu toate emisiunile de sărbători sunt înregistrate. O facem doar atunci când ne dăm seama că nu găsim artiști sau invitați care să vină în emisiune, în direct, și atunci preînregistrăm. Dar cu siguranță o să căutăm pentru zilele de sărbători zone în care să ne ducem și să ne bucurăm de lucruri și locuri de văzut, mai mult decât stat la masă, mâncat, băut, genul de Paște tradițional pe care îl înțeleg mulți. Nu este vorba despre mâncare”, a răspuns Dani.

Citește și...