Multimilionarul care l-a “umilit” pe Gigi Becali, executat silit pentru 30 mil. €

Autor: C. C.
Publicat: 17/05/2020 | 00:12

În urmă cu un deceniu, Dumitru Bucșaru l-a ”umilit” pe latifundiarul din Pipera după ce a câștigat titlul în Liga 1 și a jucat în Liga Campionilor, cu Unirea Urziceni. De atunci, afaceristul a rispit o avere colosală și a început să fie ”vânat” de creditori. Multimilionarul a pierdut procesul cu o vestită bancă și a ajuns să fie executat silit. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate procesul în care a fost implicat fostul patron al echipei de fotbal Unirea Urziceni. (NU RATA: E DECIS SĂ MEARGĂ ÎN INSTANŢĂ! SCENĂ HALUCINANTĂ DEZVĂLUITĂ DE UN FOST STELIST. MILIONARUL A RĂBUFNIT CÂND I-A VĂZUT SOŢIA: ”EŞTI O ŢĂRANCĂ PROASTĂ! DISPARI DE AICI…”)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, milionarul care l-a ”umilit” pe Gigi Becali în urmă cu aproximativ 10 ani, a fost dat în judecată de CEC Bank după ce a contractat un credit, în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro, pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar, în zona de nord a Capitalei, dar ulterior nu a mai plătit datoria. Conform unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații s-au pronunțat în cazul afaceristului și au încuviințat executarea silită.

”Tip soluție: Schimbat total. Soluția pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot încheierea apelată în sensul că admite cererea formulată și dispune încuviințarea executării silite pornită la cererea creditoarei CEC BANK SA, împotriva debitorului BUCSARU DUMITRU în temeiul titlului executoriu reprezentat de Biletul la ordin seria CECE3AM nr. 0022584 din data de 19.08.20138, pentru suma de 138235125,58 lei, la care se vor adăuga cheltuielile de executare.  Definitivă. Pronunțată astăzi, 12.05.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, se arată în decizia magistraților.

Dumitru Bucșaru, ”vânat” de creditori

Probleme serioase de sănătate

Din nefericire, Dumitru Bucșaru se confruntă și cu probleme de sănătate.  În urmă cu aproximativ doi ani, site-ul nr. 1 din România l-a întâlnit pe fostul rival al lui Gigi Becali la o spălătorie auto din Capitală. Omul de afaceri a venit cu mașina și a așteptat, cuminte, pe un scaun, ca automobilul să îi fie curățat. A avut alături o sticlă cu apă plată, din care a băut ocazional. Îmbrăcat cu tricou și blugi, ex-patronul Unirii Urziceni s-a așezat cu greutate la o masă.

Semn clar că resimte dureri cumplite. Nu s-a despărțit în niciun moment de cârje, care au ajuns “aliatul” lui de nădejde. Dumitru Bucșaru a afișat mina unui om îngândurat, măcinat și de boli, nu doar de problemele financiare. Dacă, în trecut, de mașinile afaceristului aveau grijă angajații săi, acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Părăsit de mulți dintre salariați, cel care în urmă cu un deceniu îl “umilea” pe Gigi Becali se prezintă, acum, personal la spălătorie, pentru a-și întreține automobilul.

La spălătorie, Dumitru Bucșaru a ajuns la volanul unui Hyundai. În trecut, nici măcar nu se uita la o astfel de mașină. Iar de condus nici nu putea fi vorba. În anii de glorie, omul de afaceri deținea mai multe limuzine, între care și un Bentley. Acum, lucrurile s-au schimbat. Probleme financiare cu care se confruntă l-au făcut să se reorienteze. În prezent, Dumitru Bucșaru pare că duce o viață simplă, departe de luxul orbitor de pe vremea când avea puterea să-i țină piept lui Gigi Becali, în Liga 1.

Dumitru Bucșaru a avut nevoie de cârje pentru a se deplasa

Cine este Dumitru Bucșaru

În 2010, Dumitru Bucșaru era patronul echipei Unirea Urziceni, cu care a scris istorie în fotbal la acea vreme. Era cunoscut ca un potent om de afaceri, cu o avere 80 de milioane de euro, conform revistelor de specialitate. Principalul domeniu de activitate al firmelor sale era legat de afacerile imobiliare. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL S-A RUINAT ȘI A AJUNS ÎN CÂRJE!)

În 2015, Dumitru Bucșaru a fost reținut de procurorii DNA pentru bancrută frauduloasă. Imediat ce a început să aibă probleme cu legea, a decis să își vândă afacerile, una câte una. A început cu echipa de fotbal și a continuat cu firme, dar și proprietăți.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...