Mutare de ultimă oră în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu au fost duși la Penitenciarul Craiova

Publicat: 17/01/2020 | 14:20
Mutare de ultimă oră în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu au fost duși la Penitenciarul Craiova

Noi informații despre cazul Caracal apar în spațiul public. După ce Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu au ajuns ieri în arestul din Slatina, în urmă cu doar câteva momente, criminalul Luizei și al Alexandrei, împreună cu complicele lui au fost transferați la Penitenciarul Craiova. 

Potrivit informațiilor oferite de jurnaldecraiova.ro, magistrații au făcut publică decizia de ultimă oră pe care au luat-o, în cazul Caracal. Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu au fost transferați în urmă cu doar câteva minute la Penitenciarul Craiova. Cei doi se află, în continuare, în arest preventiv și sub aceleași acuzații grave.

Atât Gheorghe Dincă, dar și Fane Risipițeanu au cerut să fie eliberați din arestul din penitenciar și puși sub arest la domiciliu. Cererile celor doi au fost, desigur, respinse. Imediat după, Fane Risipițeanu le-a mărturisit magistraților că își dorește să tămână în continuare în arest, pentru că nu are bani să se întoarcă acasă. Gheorghe Dincă le-a zis oamenilor legii că nu este vinovat și vrea să scape de acuzațiile de crimă și viol.

Gheorghe Dincă, pus să-și deseneze victimele

Astăzi, anchetatorii i-au lansat monstrului din Caracal o adevărată provocare. Aceștia l-au pus pe Gheorghe Dincă să-și deseneze victimele, pentru a lua contact cu acestea și pentru a putea să-i vadă reacțiile, atunci când se gândește la ele. În timp ce o desena pe Alexandra Măceșanu, Dincă a devenit nervos și a început să tremure. Despre desenul Luizei nu au fost menționate prea multe detalii.

Citește și...