Mutu îi ridică în slăvi pe tricolori: „Viitorul naţionalei e unul bun!”

Publicat: 10/11/2017 | 07:00
Mutu îi ridică în slăvi pe tricolori: „Viitorul naţionalei e unul bun!”

Adrian Mutu, noul manager sportiv al naţionalei României, a remarcat jocul bun şi agresivitatea pozitivă pe care reprezentativa pregătită de Cosmin Contra a avut-o la meciul de la Cluj de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” cu reprezentativa Turciei, scor 2-0. Mutu a spus că naţionala  arată bine şi că este pe drumul cel bun şi a ţinut să-i evidenţieze pe Gicu Grozavu, Constantin Budescu dar şi Denis Alibec, jucători care în opnia sa au făcut diferenţa la meciul cu selecţionata pregătită de Mircea Lucescu. 

„Mă bucur că am câştigat. Băieţii au fost agresivi, au jucat foarte bine şi au câştigat meciul. Contra i-a organizat bine, jucătorii urmează sfaturile lui, sunt foarte agresivi. Contra e la început, să sperăm că ne va ajuta să ne calificăm la European. Viitorul naţionalei e unul bun. Mă bucur pentru Grozav, golul doi a fost extraordinar, sper să dea cât mai multe goluri la naţională. Şi Budescu şi Alibec au arătat bine”, a declarat Adrian Mutu la Telekom Sport.

Înaintea jocului cu Turcia, managerul sportiv al naţionalei s-a arătat încrezător în şansele ca tricolorii să se califice la Euro 2020 şi a comentat pe seama subiectului noului decar al naţionalei afirmând că acesta nu ar trebui să fie comparat cu el .

„Ne dorim toţi un nou început plin de succese care să ducă la îndeplinirea obiectivului, acela de a ne califica la Euro 2020. Sper ca noul decar al naţionalei să aibă identitatea lui proprie, lăsaţi asta cu noul Mutu. Sper să fie un jucător care să onoreze tricoul naţionalei, să fie marcatorul şi liderul acela de care avem nevoie. Nu depinde de noi cine să poarte numărul 10. Depinde de personalitatea fiecărui jucător. Cine o să aibă curaj, să îl ia şi să îl onoreze. Pentru că, să fiu sincer, mie nu mi-a dat antrenorul tricoul cu numărul 10, pur şi simplu m-am dus eu şi l-am luat. A fost emoţionant când am jucat prima oară cu 10 la naţională, am dat şi gol atunci din penalty. A fost ceva unic”, a afirmat Adrian Mutu.

                              

Cristi P. 

Citește și...