Mutu vrea decar la naţională!

Publicat: 04/11/2017 | 18:05
Mutu vrea decar la naţională!

Managerul sportiv al Federaţiei Române de Fotbl (FRF), Adrian Mutu, a declarat că speră ca jucătorul care va purta numărul 10 să onoreze tricoul echipei naţionale a României şi să devină liderul de care au nevoie acum „tricolorii”. Mutu a spus că îşi doreşte foarte mult ca România să se califice la Euro 2020 şi a afirmat că acesta este un obiectiv realizabil.

„Cu noul blazon sperăm să fie un nou început şi pe teren pentru prima reprezentativă. Ne dorim toţi un nou început plin de succese care să ducă la îndeplinirea obiectivului, acela de a ne califica la Euro 2020. Sper ca noul decar al naţionalei să aibă identitatea lui proprie, lăsaţi asta cu noul Mutu. Sper să fie un jucător care să onoreze tricoul naţionalei, să fie marcatorul şi liderul acela de care avem nevoie. Nu depinde de noi cine să poarte numărul 10. Depinde de personalitatea fiecărui jucător. Cine o să aibă curaj, să îl ia şi să îl onoreze. Pentru că, să fiu sincer, mie nu mi-a dat antrenorul tricoul cu numărul 10, pur şi simplu m-am dus eu şi l-am luat. A fost emoţionant când am jucat prima oară cu 10 la naţională, am dat şi gol atunci din penalty. A fost ceva unic”, a declarat Adrian Mutu.        

Fostul fotbalist a menţionat că va încerca alături de selecţionerul Cosmin Contra să îl convingă pe jucătorul formaţiei Lazio, Ştefan Radu, să revină la prima reprezentativă.

„O să vedem ce discuţie o să aibă selecţionerul cu Ştefan Radu şi ce ne va spune el. O să merg şi eu cu selecţionerul. Vom avea o discuţie cu el, dar nu o să ne rugăm de nimeni să vină la echipa naţională”, a adăugat Mutu.

 

Cristi P. 

Citește și...