N-ai fi zis! Ce mașină conduce Andra. Soția lui Cătălin Măruță câștigă 10.000 de euro pe lună la Pro TV

Publicat: 21/07/2019 | 09:43
N-ai fi zis! Ce mașină conduce Andra. Soția lui Cătălin Măruță câștigă 10.000 de euro pe lună la Pro TV

Nu mai este un secret pentru nimeni că Andra și Cătălin Măruță câștigă foarte bine în lumea showbizului autohton, fiecare apariție a lor fiind un adevărat magnet care atrage spectatorii sau telespectatorii. Considerată una dintre cele mai bune voci ale României, Andra face show, de fiecare dată, iar concertele sale rămân adevărate puncte de reper muzical și nu numai.

În astfel de condiții, nu este de mirare că Andra conduce o mașină… respectabilă. Recent, frumoasa vedetă a fost zărită conducând un Mercedes GLA 220, varianta diesel, conform playtech.ro.

Conform informațiilor apărute în presă, Andra a primit – în 2018 – un salariu cuprins între 8.000 și 10.000 de euro pentru aparițiile ca jurat la Românii au Talent. Totodată, Andra ar fi primit o sumă similară pentru emisiunea Vocea României Junior. În ceea ce privește banii încasați în urma concertelor, este vehiculată suma de 6.000 de euro pentru fiecare spectacol.

Andra are o familie perfectă

Andra nu are doar o carieră de succes, ci și o viață de familie perfectă, alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii, David și Eva. Vedeta a vorbit despre micuții ei, care îi luminează zilele și o fac fericită. Deși au personalități diferite, David și Eva se înțeleg foarte bine și sunt foarte apropiați. 

(VEZI ȘI: ANDRA, MĂRTURISIRE-BOMBĂ DESPRE SARCINA DE CARE S-A TOT VORBIT! A SPUS-O ABIA ACUM LA “ROMÂNII AU TALENT”)

Mi-am dorit ca David să fie destul de mare încât să înțeleagă că vine pe lume încă un membru al familiei, da, dar și să ne bucurăm de primii ani ai fiecărui copil. David e protector cu Eva și o iubește foarte mult. M-am bucurat foarte mult că nu e gelos, că înțelege că familia noastră s-a mărit. Iar Eva îl adoră, îl imită, i se pare interesant tot ce face frățiorul ei mai mare. Au personalități diferite, dar sunt foarte apropiați. Ca toți copiii, când sunt obosiți se pot certa din orice, ba pe o jucărie, ba pe locul de pe canapea… Dar, în general, nu au nimic de împărțit, sunt la vârste diferite și se joacă diferit. Atunci când facem ceva împreună, jucăm ceva, David o mai lasă pe Eva să câștige, se gândește mereu la ea și mă bucur mult că înțelege că e mai mică. Nopțile pierdute au fost cele mai grele momente, când copiii erau mici sau când au fost bolnavi. Orice mamă înțelege cred, oboseala acumulată e greu de dus, mai ales când mai ai și alte lucruri de făcut. Dar toate trec”, a mai spus Andra.

Citește și...