N-ai mai vazut asa ceva! Un roman si-a scos…tunul la vanzare, pe internet

Publicat: 30/08/2015 | 16:45

Poate cel mai obisnuit obiect care este oferit spre vanzare de un roman este...un tun! Vanzatorul spera sa obtina pe el pretul unei masini modeste la mana a doua!

Cel mai neobisnuit obiect pus pana acum pe siturile de anunturi apartine unui barbat din Popesti Leordeni, care s-a gandit sa scape de ceva care ii prisosea in curte. Nici mai mult, nici mai putin, vanzatorul, Cosmin, comercializeaza…un tun din al doilea razboi mondial!

tun de vanzare

Dupa spusele vanzatorului, viitorul cumparator nu se confrunta cu riscul sa ajunga pe mana politiei, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, pentru ca arma este neutralizata de catre specialisti.

tun de vanzare

 

Lumea se uita..dar nu cumpara

“Tun sovietic anti tanc 1942 AT ZIS. Demilitarizat de catre armata. Nu se poate trage cu el , este doar pentru decor“ a spus vanzatorul la descrierea produsului.

tun de vanzare

Tunul este comercializat la pretul de 1990 de euro, adica valoarea unei masini modeste second hand. Anuntul a intrunit in numai doua zile aproape 6.000 de vizualizari, dar cumparatorul dispus sa investeasca in asemenea obiect de décor nu a aparut inca.

(M.N.)

Citește și...