N-au mai rezistat caldurii de afara! Au parcat ambulanta puscariei pe plaja si s-au dezbracat!

Publicat: 14/08/2013 | 00:19

Caldura mare, monser! Termometrul arata peste 36 de grade si nu ai cum sa rezisti tentatiei de a face o scurta oprire pe plaja, mai ales ca marea este la doi pasi...

Angajatii penitenciarului au facut o scurta oprire pe plaja
Angajatii penitenciarului au facut o scurta oprire pe plaja

La asta s-au gandit probabil si cei trei angajati ai unui penitenciar din judetul Bacau atunci cand au parcat ambulanta pe plaja. Nu le-a mai pasat ca in jur se aflau numerosi turisti: s-au dezbracat rapid pana la piele, ascunsi printre targi, si-au luat slipul de baie, s-au racorit un pic, iar dupa zece minute si-au reluat drumul spre munca.

Dupa aproximativ zece minute, barbatii au revenit la masina
Dupa aproximativ zece minute, barbatii au revenit la masina

8 August, ora 14.30, Mamaia. O ambulanta care apartine inchisorii opreste pe plaja. Cei trei barbati care se aflau in masina tocmai lasasera la inchisoarea Poarta Alba un detinut si urmau sa se intoarca acasa, insa din cauza caniculei au facut un mic  ocol. Si cum soarele dogorea, acestia au simtit nevoia sa faca un  popas pe plaja, mai ales ca marea era la doi pasi.

salvare

Zis si facut. Soferul a oprit masina la cativa metri de apa, iar timp de aproximativ zece minute angajatii inchisorii s-au relaxat si s-au racorit, pentru a putea face fata mai bine drumului, avand in vedere ca aveau ceva de mers pana in judetul Bacau.

Se schimba in masina
Se schimba in masina

Evident, s-au intors la Ambulanta cu forte proaspete, mai ales ca se aflau pe drum inca de dimineata, iar caldura de afara era nimicitoare.

Veseli si zambitori

Dupa ce s-au racorit, cei trei au pornit spre judetul Bacau
Dupa ce s-au racorit, cei trei au pornit spre judetul Bacau

Angajatii penitenciarului din judetul Bacau zambeau, semn ca scurtul popas le-a prins bine. Barbatii nu au mai zabovit mult pe plaja din Mamaia. Au intrat in Ambulanta , s-au schimbat, si-au pus hainele pe ei, dupa care au pornit spre casa.
Purtatorul de cuvant al inchisorii unde lucreaza cei trei au declarat ca acestia tocmai isi incheiasera misiunea dupa ce au lasat un detinut la inchisoarea Poarta Alba. „Vom vedea ce s-a intamplat”, a declarat el.

banner

 

Citește și...