N-o mai recunoști! Cum arată acum Nuți, menajera Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, la 6 ani de la terminarea filmărilor reality show-ului de la Antena 1

Publicat: 17/07/2019 | 08:57

Elena Fulgeanu, sau Nuți, așa cum o știe toată lumea, a devenit vedetă în urma show-ului „Prodanca și Reghe”, de la Antena 1. Femeia era bona lui Bebeto, fiul celor doi, dar unul dintre oamenii de încredere ai impresarei.

Ei bine, la șase ani de la terminarea filmărilor reality show-ului, Nuți lucrează iar pentru familia Prodan, deși acum nu mai este în lumina reflectoarelor ca în urmă cu câțiva ani.

La începutul anului, Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai, acolo unde este antrenor soțul ei, Laurențiu Reghecampf. În Abu Dhabi, vedeta are o casă, unde acum stă bona Nuți alături de iubitul ei, Victor, dar și Laurențiu Jr. și Luca, cei doi băieți ai cuplului Prodan-Reghecampf.

Acum stau în Dubai. Avem în Abu Dhabi casă, unde stau Nuți cu Victor, Bebe și Luca. Și un apartament în Dubai… …Reghe antrenează în Dubai și de aia avem a doua casă acolo. Casa din Abu Dhabi rămâne până în vară, pentru că am acolo copiii la școală”, spunea Anamaria Prodan la o emisiune de televiziune.

Cine este iubitul celebrei Nuţi, bona familiei Reghecampf

Cel care i-a furat inima Elenei Fulgescu se numeşte Victor şi este şoferul sexy-impresarei. Conform unor surse de maximă încredere, iubitul lui Nuţi este non-stop cu Anamaria Prodan. Merge cu ea în orice loc din Capitală şi nu numai şi o aşteaptă, ca un angajat conştiincios, în maşină. La fel ca şi partenera sa, Victor este plătit regeşte de soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Şi nu are niciun motiv să se plângă, pentru că fiica Ionelei Prodan nu se amestecă în niciun fel în viaţa lui personală.

Nuţi a devenit cunoscută datorită faptului că lucrează pentru familia Reghecampf. “Bebeto”, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, este foarte ataşat de bona lui. De-a lungul timpului, sexy-impresara a răsplătit- o din plin pe angajata ei fidelă, cu haine de firmă, bijuterii, vacanţe în America, dar şi cu un salariu bun. În plus, a avansat-o la gradul de asistentă personală.

Citește și...