N-o sa-ti vina sa crezi cum arata si ce face acum “nebunul” cu halatul din reclame!

Publicat: 24/07/2014 | 01:23

Actorul Cristi Martin a  devenit cunoscut in urma cu mai multi ani dupa ce a aparut intr-o reclama la o companie de produse electronice si electrocasnice, intr-un rol de “nebun” obsedat de cumparaturi.

“Cat e halatul? Dar halatul, cat costa, doamna, halatul?”, este replica deja celebra alaturi de care se identifica actorul Cristi Martin, dupa un rol absolut senzational intr-o reclama care a scris istorie. Desi a jucat in numeroase spectacole care se jucau cu casa inchisa, rolul vietii lui a fost acela din reclama la o companie care comercializa produse electronice si electrocasnice.

Asa arata Cristi Martin in reclama care l-a facut celebru

Imbracat intr-o camasa de spital si cu doi asa-zisi doctori care il supravegheau, Cristi Martin are uns chimb halcuinant de replici amuzante, intocmai ca un individ obsedat de preturi.

Cristi Martin a ajuns unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania
Cristi Martin a ajuns unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania

Putini stiu insa despre el ca a pus bazele Teatrului de la Suceava, in urma cu aproximativ 20 de ani, si ca are la activ zeci de roluri in televiziune si in teatru.

Cristi Martin a ajuns unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania

Pasiunea, transformata in afacere

Acum insa, el a reusit sa-si transforme o pasiune mai veche intr-o adevarata afacere. Actorul este si artist plastic si ajuns sa creeze pahare unicat, cu aer princiar si straluciri de aur, spune el.

Cristi Martin picteaza pe pahare

Mai exact, picteaza pahare intr-un mod atat de inedit, incat multe dintre ele au ajuns vedete de expozitii, dar mai ales daruri.

Cristi Martin picteaza pe pahare

Cristi Martin picteaza pe pahare

Cristi Martin s-a apucat de teatru in urma cu mai bine de 20 de ani

“Am inceput in forta din facultate, cand am avut marea sansa de a face parte din distributia spectacolului “Danaidele”, in regia maestrului Silviu Purcarete, si am avut bucuria sa fiu pe scenele lumii cu acest spectacol alaturi de unii dintre cei mai valorosi si extraordinari actori romani, mari maestri ai scenei romanesti: Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Mariana Buruiana, Coca Bloss, Mihai Dinvale, Alexandru Repan, Micaela Caracas”, spune el.


(M.A.)
 

Citește și...