Naomi Campbell, pictorial incendiar la 50 de ani. A apărut goală-pușcă la metrou și i-a lăsat pe toți fără replică

Publicat: 07/07/2020 | 10:54

Deși a ajuns deja la 50 de ani, supermodelul Naomi Campbell le dă clasă tuturor puștoaicelor! De curând, aceasta și-a lăsat fanii fără replică, după ce a fost protagonista unui pictorial incendiar cum numai în filmele pentru adulți poți vedea. Vă spunem doar atât: a lăsat totul, dar totul la vedere!

Supermodelul Naomi Campbell a renunțat la studiourile profesionale în care se lăsa fotografiată și a fost mai naturală ca oricând.

Vedeta a renunțat complet la inhibiții și, la cei 50 de ani ai săi, a pozat ca o adevărată divă din reviste. Mai exact, Naomi Campbell s-a lăsat fotografiată complet dezbrăcată, la o stație de metro din New York. Imaginile savuroase au fost postate de aceasta chiar și pe Instagram, spre deliciul tuturor bărbaților care nu și-au putut lua privirea de la formele ei apetisante.

NU RATA – FOTOGRAFUL PETER LINDBERGH, „CREATORUL” SUPERMODELELOR DIN ANII ’90 ŞI REGIZOR DE DOCUMENTARE, A MURIT

Naomi Campbell, pictorial nud pentru Valentino

La cei 50 de ani ai săi, Naomi Campbell le dă clasă puștoaicelor de 20 de ani! Deține un trup fără cusur, o talie de viespe, sâni fermi, fund bombat și picioare luuuungi și extrem de frumoase, așa că nu este de mirare că oamenii au rămas mască atunci când au văzut pictorialul incendiar.

Pentru realizarea lui, Naomi Campbell s-a dezbărcat complet și a purtat doar câteva accesorii și o geantă. S-a fotografiat atât pe peronul stației, cât și în metrou, în timp ce stă liniștită pe scaun.

CITEȘTE ȘI – NAOMI CAMPBELL ESTE ÎNSĂRCINATĂ? POZA CARE A CREAT ISTERIE PE INTERNET

Pictorialul a fost realizat pentru Valentino, supermodelul promovând gențile de lux, însă cu siguranță cei peste 9 milioane de urmăritori pe care îi are pe contul său de Instagram au fost atrași de formele ei, nu de produsele pe care le-a promovat.

Tot pe contul său, Naomi Campbell susține că imaginile sunt unele „nepublicate” până acum, dar nu oferă detalii cu privire la momentul în care au fost făcute.