Națiunea premiilor! Superjoacă și fă și alătură-te celor mai fericți jucători!

Publicat: 03/09/2020 | 16:36
Națiunea premiilor! Superjoacă și fă și alătură-te celor mai fericți jucători!

Naționalele revin în joc după o pauză de 10 luni și joacă în Liga Națiunilor pentru bani, onoare și cel mai nou trofeu oficial din fotbalul mondial. Într-o perioadă în care pasionații de pariuri sportive sunt răsfățați cu meciuri de care le-a fost dor (deja în primele etape sunt programate meciuri cu anvergură mondială), Superbet îi răsfață și pe jucătorii care preferă păcănelele.

Toate cele peste 4.000 de aparate interconectate în cea mai mare rețea de agenții din România – rețeaua Superbet – acumulează sume pe care le acordă extra în fiecare zi, norocoșilor care stau confortabil în fotoliile de la aparatele cu adevărat magice! A devenit un lucru știut de toți jucătorii că SuperNorocul e cel mai generos atunci când îl întâlnești la Superbet.

Cele peste 3.000 de premii naționale acordate la aparate oferă jucătorilor în fiecare zi senzația confortabilă că zilnic iau parte la o Superligă a Premiilor Naționale! Ne putem considera ca fiind parte de Națiunea Premiilor. O națiune de jucători uniți de Superbet.

S-a ajuns la sume colosale plătite la nivel național! Ele sunt câștigate din toate regiunile țării. Aparatele din agențiile Superbet sunt cele care se comportă cum vor jucătorii: plătesc cele mai mari premii, fără să aibă rival pe piață. Propune-ți să îți iei și tu partea. Găsește acum cea mai apropiată agenție Superbet, intră și superjoacă!

Peste 900 noi premii naționale lunare în SuperAgenții!

Premiile naționale Super Hours îmbogățesc oferta de premii mari la aparate. Se acordă câte 30 pe zi, 10 pe oră, în intervalul orar 17-20. Și sunt gândite să te și cu mize mici, care să nu-ți afecteze portofelul. Sume accesibile oricărui jucător. Atât de mici încât merită să încerci și experiența jocului la aparate, chiar dacă poate tu ești un Superjucător care preferă pariurile sportive. Norocul poate fi colegul tău de echipă care-ți dă un superassist. Jucând, poți prinde și câștiguri mai mici, dar marele avantaj al acestora e că sunt frecvente și îi cresc moralul. Toate aceste premii Super Hours se pot declanșa la orice aparat din agențiile Superbet din România și deja au fost câștigate de mii de Superjucători de la introducerea lor! Aici vezi cât de des se pot câștiga și cât valorează aceste premii!

Premiul care e posibil să îți e deja cunoscut, cel marcat de un X profitabil a crescut enorm. Pentru acest premiu, X-ul este egalul unui superpremiu care se acordă acum de mai multe ori pe lună, pentru praguri tot mai mari.  Află de aici toate detaliile apoi cu siguranță vei căuta să ajungi în agenția ta Superbet preferată să joci la aparatul tu norocos.

Poți fi pasionat de fructe și șeptari, poți fi pasionat de  jocurile cu aventuri tematice, șansele la unul sau chiar la mai multe premii naționale la aparate sunt egale. Poți avea superstiții sau poți fi tipul de jucător care simte că citește aparatul și știe când acesta va plăti un premiu mare. Fii tu însuți și bucură-te de mâinile pe care le joci.

Pontul Superbet pentru jucătorii adevărați!tre

Industria de Betting & Gaming e una matură și Superbet – liderul național din acest domeniu – vrea să fii și tu un jucător matur și responsabil. Pentru asta, cel mai important detaliu ține de modul în care te raportezi la jocurile de noroc. Trebuie să le vezi ca un mod de relaxare și să nu le permiți să ajungă iluzia unei îmbogățiri. Apreciem jucătorii responsabili și oferim tuturor posibilitatea de a se bucura de pasiunea pentru jocurile ca la aparate, fiindcă la noi se poate juca pe mize minime, accesibile oricui. Vrem să te simți mereu în control și dorim să i parte de o experiență plăcută în agențiile noastre. SuperNorocul îi place pe jucătorii care înainte de juca își fac treaba la job și au grijă și de familie!

Pe drum cu SuperNorocul

Această energie pozitivă ne dorim s-o simți în fiecare zi. Pariem că ai în drumurile tale norocoase cel puțin o agenție Superbet. Aparatele din ea strâng sume pe care le împart și atunci când plătesc cele peste 3.300 de premii naționale. Vino și Superjoacă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER