START în play-off-ul NBA » Toronto Raptors și Los Angels Clippers sunt programate în noaptea de luni spre marți!

Publicat: 17/08/2020 | 13:13
START în play-off-ul NBA » Toronto Raptors și Los Angels Clippers sunt programate în noaptea de luni spre marți!

În această seară începe play-off-ul NBA, cea mai importantă competiție de baschet de pe întreg mapamondul! Printre altele, iubitorii baschetului din Statele Unite ale Americii se vor putea delecta inclusiv cu prima partidă din faza K. O. pe care o va disputa campioana en-titre, Toronto Raptors.

Ziua este deschisă de confruntarea ce le va pune față în față pe Denver Nuggets și Utah Jazz. Duelul dintre cele două trupe este programat pentru ora 20:30. În timp ce trupa din Denver nu îi va avea la dispoziție pe accidentații Barton, Cancar și Harris, elevii lui Snyder vor trebui să se descurce fără sârbul Bogdanovic, de asemenea accidentat.


BILETUL ZILEI » ASTĂZI PARIEM PE BASCHET ȘI FOTBAL!


În continuare, dar de la ora 23:00, Toronto Raptors, deținătorii la zi ai trofeului NBA, o vor întâni pe Brooklyn Nets. Formația din New York este decimată de accidentări, in timp ce canadienii nu vor putea miza doar pe Brissett și McCaw, în timp ce ibericul Serge Ibaka este incert.

În final, după miezul nopții, sunt programate disputele Boston Celtics – Phiadelphia 76ers (01:30 – ora României) și Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks (ora 04:00). Cu siguranță, acesta din urmă este unul dintre cele mai interesante dueluri din sferturile play-off-ului, multi dintre specialiștii baschetului nord-american considerând-o pe Los Angeles Clippers drept una dintre principalele candidate la cucerirea trofeului.

Programul complet al nopții din NBA

L 20:30: Denver Nuggets – Utah Jazz;
L 23:00: Toronto Raptors – Brooklyn Nets;
M 01:30: Boston Cletics – Philadelphia 76ers;
M 04:00: Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks.