NBA – “Careu” de meciuri în pregătirea weekend-ului! Bucks – Lakers, „vedeta” serii!

Autor:
Publicat: 19/12/2019 | 16:01
NBA – “Careu” de meciuri în pregătirea weekend-ului! Bucks – Lakers, „vedeta” serii!

În această noapte vor avea loc 4 partide din NBA, cea mai importantă competiție de baschet din lume.

Prima partidă a nopții le va pune față în față pe Atlanta Hawks și Utah Jazz. Duelul este programat pentru ora 02:30 – ora României. Formația vizitatoare nu are nici un jucător indisponibil, în vreme ce Hawks nu va putea conta pe serviciile lui Collins (suspendat). Confruntarea reprezintă o adevărată provocare pentru trupa gazdă, ce vine după 5 înfrângeri consecutive în NBA! 


Biletul Zilei » Pariem inspirat pentru al cincilea „verde” consecutiv!


Cel de-al doilea duel al nopții le va pune față în față pe Milwaukee Bucks și Los Angeles Lakers într-un veritabil “derby” programat pentru ora 03:00. Trupa din “orașul îngerilor” vine după eșecul suferit în Indiana împotriva celor de la Pacers, în vreme ce Milwaukee Bucks a cedat pe teren propriu împotriva celor de la Dallas Mavericks. În perspectiva duelului din această seară, gazdele nu îi vor avea la dispoziție pe accidentații Bender și Bledsoe, în vreme ce Lakers nu va putea conta pe Cousins și Kuzma din motive medicale.

În final, noaptea se va încheia cu duelurile San Antonio Spurs – Brooklyn Nets (03:30) și Los Angeles Clippers – Houston Rockets (05:30). În cazul unei victorii coroborate cu un eșec al celor de la Lakers, Clippers s-ar putea apropia vertiginos în clasament de marea rivală din oraș, aflată pe prima poziție în Conferința de Vest, cu 24 victorii și 4 înfrângeri.

Programul complet al nopții din NBA

V 02:30: Atlanta Hawks – Utah Jazz;
V 03:00: Milwaukee Bucks – Los Angeles Lakers;
V 03:30: San Antonio Spurs – Brooklyn Nets;
V 05:30: Los Angeles Clippers – Houston Rockets.