Neatenția le putea costa viața! Mașina în care se aflau două tinere din Bârlad a fost spulberată de tren, după ce șoferița a ignorat avertizările mecanicului de locomotivă

Autor:
Publicat: 14/09/2020 | 08:19
Neatenția le putea costa viața! Mașina în care se aflau două tinere din Bârlad a fost spulberată de tren, după ce șoferița a ignorat avertizările mecanicului de locomotivă

Două tinere din Bârlad au fost la un pas să-și piardă viața, după ce, la nivelul trecerii cu calea ferată, șoferița a ignorat avertizările venite din partea mecanicului de locomotivă și autoturismul în care se aflau acestea a fost pur și simplu spulberat de tren. 

Netenția le putea costa viața pe două tinere din Bârlad! Cele două se aflau într-un autoturism, la nivelul trecerii cu calea ferată, atunci când au fost spulberate de tren. 

Potrivit informațiilor oferite de vremeanoua.ro, șoferița a ignorat semnalele transmise de mecanicul de locomotivă, mai ales din cauza faptului că asculta muzică la maxim, în mașină și nu a auzit trenul care se apropia de ea. Într-o secundă, cele două tinere au fost lovite în plin de tren și aruncate de pe calea ferată. La fața locului a intervenit de urgență elicopterul SMURD, întrucât cele două au suferit răni grave în urma impactului și au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Sursa citată informează că adolescentele se deplasau către comuna Viderei, localitatea Docani, pentru a lua niște tineri din acel sat și a-i transporta la Bârlad. În urma celor întâmplate, fetele au fost transportate de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Galați.

Accident similar, la nivelul trecerii cu calea ferată

În urmă cu 2 ani, un cumplit accident s-a produs în Jibou, iar tragedia a fost similară cu cea în care au fost implicate cele două tinere din Bârlad. La momentul respectiv, 5 studente care se întorceau de la festivitatea de încheiere a anului universitar au fost spulberate de tren, după ce șoferița nu s-a asigurat la nivelul trecerii cu calea ferată. În urma celor întâmplate, 4 din cele 5 studente au murit pe loc, lăsând în urmă o durere fără margini în familiile lor. Șoferița vinovată de producerea accidentului, Sanda Ungur, a suferit răni grave și a petrecut o bună perioadă în spital. Cu toate acestea, nimeni nu cunoaște alte detalii despre ceea ce s-a întâmplat după sau dacă a plătit sau nu pentru fapta ei.