Necazurile se țin lanț de Bebino! Liderul grupării Sportivilor, bătut și pus să plătească „deranjul” magistraților

Autor:
Publicat: 30/03/2020 | 09:30
Necazurile se țin lanț de Bebino! Liderul grupării Sportivilor, bătut și pus să plătească „deranjul” magistraților

Interlopul Bebino se pare că face ce face și are din nou probleme cu legea! Liderul clanului Sportivilor a ieșit cam șifonat din ultima situație care i-a dat mari bătăi de cap. Fiind cercetat în libertate pentru tentativă de omor, Bebino a fost pus să plătească „deranjul” unor magistrați care nu l-au lăsat să fugă din țară. 

Bebino a ieșit din nou șifonat în fața legii! Interlopul cunoscut drept King Kong din Berceni, pe numele lui real Marius Alecu a ratat ocazia de a fugi din țară și, mai mult de atât, acum trebuie să scoată din buzunar o sumă frumușică, pentru deranjul magistraților.

Spynews.ro notează că Bebino a deschis un proces la Curtea de Apel București prin care a solicitat ridicarea interdicției de a părăsi țara, iar scest lucru s-a întâmplat imediat după ce a ajuns acasă din arest. Cu toate acestea, Bebino s-a ales cu o cerere repinsă de instanță, pe care ulterior a contestat-o.

După ce a primit vestea că nu poate părăsi țara, Bebino s-a mai ales cu un ghinion: acum trebuie să plătească și pentru procesul deschis la Curtea de Apel București.

”Respinge, ca nefondată, contestația formulată de contestatorul-petent-condamnat Alecu Emil-Marius împotriva Sentinţei penale nr.1.934/19.XII.2019 a Tribunalului București – Secția I-a penală, din Dosarul nr.33491/3/2019*. În temeiul art.275, alin.2, Cod de procedură penală, îl obligă pe contestatorul-petent-condamnat la plata sumei de 400 lei, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”au decis magistrații, mai informează sursa citată.