Negoiță așteaptă fanii la negocieri: „Dacă dinamoviștii vor să aibă Dinamo, trebuie să se miște repede!”

Autor:
Publicat: 20/04/2020 | 12:15
Negoiță așteaptă fanii la negocieri: „Dacă dinamoviștii vor să aibă Dinamo, trebuie să se miște repede!”

Finanțatorul formației Dinamo București, Ionuț Negoiță, a dat un răspuns oficial fanilor care i-au făcut o ofertă clară de a cumpăra clubul.
Negoiță ale-a trimis o invitație celor de la către Asociația Dinamoviști pentru Dinamo și le-a transmis că îi așteaptă pentru a începe negocierile.
„Depinde de ei, nu de noi. A rămas să se stabilească detaliile cu notarul. Am spus și o repet, dacă dinamoviștii vor să aibă Dinamo, trebuie să se miște repede. În ce mă privește, eu sunt în afara jocului de mult timp. Am tot stat după unii băgători în seamă și am sperat să se întâmple ceva, dar din păcate nu s-a întâmplat. Eu îmi reproșez mai multe, în primul rând că am venit la Dinamo, dar oamenii au memoria scurtă. Un club de fotbal trebuie susținut financiar, ne dăm cu părerea mulți, avem idei, comentăm, dar când să punem banii, uităm că mai suntem dinamoviști, mari dinamoviști care au câștigat în viața lor nu sunt în stare să dea măcar 1000 de euro. Am făcut majorare de capital de 5-6 milioane de euro. Adică împrumuturile s-au dus în capital social. Au fost ani în care clubul a făcut profit, dar s-au dus acolo, să susțină cheltuielile clubului. Deci nu eu am făcut, ci clubul, care s-au reinvestit”, a declarat Ionuț Negoiță la Digi Sport.
Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, a făcut o ofertă publică în valoare de un leu pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) deţinut de Ionuţ Negoiţă la Dinamo.
După cum bine știți, în luna  feburarie a acestui an „câinii” reprezentaţi de Asociaţia Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan”, au cumpărat 10% din acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la gruparea bucureşteană prin programul socios „Doar Dinamo Bucureşti” (DDB). Aceeaşi asociaţie a strâns în ultimele zile din donaţii peste 170.000 de lei pentru obţinerea licenţei clubului pentru sezonul 2020-2021 al Ligii I.