Neînvins de prietenul Gigi în play-off, Iftime jubilează: „Mă bucur mult că am încurcat FCSB!”

Publicat: 05/07/2020 | 10:35
Neînvins de prietenul Gigi în play-off, Iftime jubilează: „Mă bucur mult că am încurcat FCSB!”

Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-a declarat mulțumit de remiza pe care echipa pregătită de Marisu Croitoru a obținut-o pe „Național Arena” cu FCSB, scor 1-1.

„Sunt mulțumit de rezultat. FCSB este o echipă bună, au vrut mult, aveau nevoie de victorie. Botoșaniul devine o echipă care contează în fotbalul nostru și deja lumea trebuie să ne respecte mai mult. Eu îi felicit pe toți, jos pălăria Marius Croitoru. Contează că echipa noastră a încurcat FCSB-ul și nu am fost o victimă, cum se spunea înainte. Suntem o echipă care jucăm fotbal. Mă înclin în fața acestor copii și în fața lui Marius Croitoru. FCSB este o echipă bună, care trebuia să se bată la campionat. Noi suntem o echipă care vrem să jucăm fotbal. Este prima dată când jucăm fotbal după o săptămână de antrenament cât de cât normal”, a declarat Valeriu Iftime.

În schimb, tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a recunsocut că are o undă de regret pentru că nu a reușit să plece cu cele trei puncte puse în joc de pe „Național Arena” afirmând că jucătorii săi au avut „prea mare respect” pentru adversari în primele 15 minute, când au şi primit gol.

„Am venit aici să câştigăm. Din păcate băieţii s-au speriat, au avut în primele 15 minute prea mare respect pentru FCSB. Cei care sunt în fruntea clasamentului acumulând puncte, este normal să îşi merite locul. Am arătat prea mult respect în primele 15 minute. Se vede că încă suferim din punct de vedere al prospeţimii, nu am avut forţă”, a declarat Marius Croitoru.

În urma remizei de pe „Național Arena”, FCSB și FC Botoșani au rămas la egalitate de puncte, ambele având câte 28 de puncte acumulate, la fel ca și Astra Giurgiu, formație care în această seară se va duela de la ora 20:00 pe teren propriu cu CFR Cluj.