Nelson Mondialu a dat-o de gol pe Andreea Esca! Ce investiții a făcut prezentatoarea TV

Publicat: 02/08/2020 | 14:17

Nelson Mondialu a dat-o de gol pe Andreea Esca! Prezentatoarea TV a făcut niște investiții serioase în Cluj, iar tatăl lui Livian a fost la fața locului.

Andreea Esca a cumpărat mai multe clădiri istorice, dar și o parcelă de pământ, situate în centrul istoric al Clujului. Prezentatoarea TV vrea să construiască acolo un hotel de lux.

Dezvăluirea a fost făcută de vecinii Andreei Esca de la Cluj, familia Sticu, care sunt prieteni cu Nelson Mondialu. Tatăl lui Livian a fost la fața locului și a postat imaginile pe youtube. (CITEȘTE ȘI: PE VREMURI DE PANDEMIE… REGELE BITCOIN DIN ROMÂNIA S-A ”CARANTINAT” ÎN CLUBURILE DE LUX DIN MAMAIA!)

”Vecini Esca: Acolo, tot, a cumpărat Andreea Esca.

Nelson: Du-te măi…

Vecini: Da, până în Napoca, tot… De la gard și până în Napoca, tot e al ei… Nu-i minciună. O să-și facă hotel. Eu am vorbit cu ea…

Nelson: De unde atâția bani, că e doar prezentatoare tv?

Vecini: Păi, cofetăria de pe Napoca e a ei!

Nelson: Da? Deci auziți, tot, tot e a lui Esca! Dărmâă astea și face un hotel. Vă dați seama cum au ăștia bani?”a fost discuția dintre Nelson și vecinii Andreei Esca.

Andreea Esca vrea să deschidă un hotel de 4 stele

Andreea Esca a achiziționat în centrul Clujului mai multe clădiri vechi interconectate pe o suprfață de aproape 1.500 mp. Este vorba despre zona de la intersecția străzilor Napoca și Fortăreței, acolo unde prezentatoarea TV vrea să ridice un hotel de patru stele.

În mod oficial, clădirile nu pot fi demolate (ele fiind de patrimoniu), așa cum spun vecinii Andreei Esca. Cel mai probabil, ele vor fi modificate. (VEZI ȘI: E OFICIAL! ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, TERASELE SE ÎNCHID LA ORA 23:00)