Nelson Mondialu umblă cu cioara vopsită?! Câți bani a câștigat celebrul interlop din Cluj-Napoca într-o singură lună

Autor: Daria Popa
Publicat: 09/07/2020 | 09:18
Nelson Mondialu umblă cu cioara vopsită?! Câți bani a câștigat celebrul interlop din Cluj-Napoca într-o singură lună

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Nelson Mondialu învârte banii pe degete. Celebrul interlop din Cluj vorbește de sume colosale cu foarte mare ușurință, pesemne că este obișnuit să încaseze teancuri consistente, tot timpul. Dar oare câți bani câștigă Nelson Mondialu, într-o lună?

Nelson Mondialu nu are nicio reținere să vorbească despre câștigurile sale, chiar dacă de foarte multe ori nici măcar nu se străduiește să le justifice.

NU RATA – MESAJUL LUI NELSON MONDIALU PENTRU PĂRINȚII BIANCĂI: ”NOI O CULEGEM DE PE DRUM!” + ”SĂ MĂ FRECE PE PICIOARE!”

Recent, celebrul interlop a vorbit deschis despre banii pe care îi câștigă într-o lună, mărturisind că suma nu este deloc una mică. Deși mulți consideră că umblă cu cioara vopsită, Nelson Mondialu povestește că nu o duce rău deloc și, din contră, din acest motiv își permite să facă absolut tot ce vrea.

Nelson Mondialu dansează și aruncă cu banii, pe Youtube

Pe contul său de Youtube, Nelson Mondialu a vorbit despre câștigurile sale lunare, menționând o sumă de-a dreptul colosală: 147.000 de euro! Mai mult, interlopul din Cluj s-a lăudat cu un model de Hublot din aur pe care doar Florin Salam și Alex Bodi îl mai deține.

CITEȘTE ȘI – IMAGINI INCREDIBILE! CUM ARATĂ NELSON MONDIALU, DUPĂ CE ȘI-A PUS TOȚI DINȚII: „SĂRĂCIILOR CARE AVEȚI GURA PLINĂ DE CARII”

„Ăștia care îmi plagiați vorbele…păduchilor, dar nu puteți să mă plagiați pe mine. Ni, mă. Uite, ultimul model de Hublot. Numai Florin Salam și Alex Bodi mai au așa” a spus Nelson Mondialu, în timp ce dansa de mama focului și arunca mii de euro pe jos. La un moment dat, celebrul interlop a început să facă flotări peste banii aruncați, să danseze din nou și să mai arunce și alte teancuri, totul spre amuzamentul privitorilor săi. La final, Nelson Mondialu a dat verdictul și a spus câți bani a aruncat pe jos! Ei bine, nici mai mult, nici mai puțin de…147.000 euro!