Acasă » Știri » New Media Casting ofera sansa de a lucra in televiziune

New Media Casting ofera sansa de a lucra in televiziune

De: Alice Zotta 30/01/2020 | 18:17

Crezi ca esti o persoana talentata si iti doresti sa lucrezi si sa faci cariera in televiziune insa nu stii ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini visul? Inscrierea la un casting actori este inceputul pe care trebuie sa il abordezi pentru a putea ajunge sa lucrezi si sa faci cariera in televiziune. Prin participarea la un casting actori poti lucra in multe domenii de activitate. Seriale TV, filme artistice, reclame TV sau emisiuni TV sunt domeniile in care poti lucra in cazul in care promovezi casting-ul pentru actori. Periodic, pe piata de profil se organizeaza astfel de casting-uri. Pentru a avea cat mai multe sanse de reusita este necesar sa participi la cat mai multe astfel de casting-uri si sa apelezi doar la agentii de casting serioase.

 

New Media Casting ofera de 10 ani cele mai bune casting-uri

Agentia de casting joaca un rol foarte important pentru persoanele care doresc sa lucreze in domeniul televiziunii. Cu cat agentia de casting este mai cunoscuta, are experienta si o baza de date cat mai solida cu atat mai mult cresc sansele de a reusi sa iti gasesti un loc de munca intr-unul dintre domeniile in care doresti sa lucrezi. Este foarte important sa tii cont de acest detaliu in momentul in care alegi casting-urile la care doresti sa participi. Avand o experienta de 10 ani, agentia de casting New Media Casting este in acest moment una dintre cele mai importante agentii de casting din tara noastra. Acest statut se datoreaza rezultatelor foarte bune pe care le-a inregistrat aceasta firma de-a lungul celor 10 ani de activitate. Diversitatea casting-urilor oferite de catre aceasta firma de casting este un alt atu oferit de catre New Media Casting. In momentul de fata, firma ofera urmatoarele tipuri de casting-uri:

  • Casting actori. La acest tip de casting pot participa atat actori profesionisti cat si actori amatori care doresc sa obtina un loc in diverse reclame TV, videoclipuri, sedinte foto sau filme de scurt/lung metraj.
  • Casting de modele. Acest tip de casting se adreseaza reprezentantelor sexului frumos care isi doresc sa faca o cariera in lumea modeling-ului.
  • Casting pentru public spectator. Iti doresti sa faci parte din publicul spectator al celor mai apreciate emisiuni TV sau reality show-uri? Daca raspunsul la aceasta intrebare este afirmativ atunci opteaza pentru casting-urile pentru public spectator organizate de catre cei de la New Media Casting, una dintre cele mai importante agentii de casting din industrie.
  • Casting pentru tipologii speciale. Ai o anumita infatisare, talent sau faci parte dintr-o anumita tipologie? Atunci trebuie sa te prezinti la un casting pentru tipologii speciale pentru ca ai sansa de a castiga un astfel de rol. Persoanele care fac parte din tipologii speciale sunt extrem de apreciate pentru ca numarul acestora nu este foarte mare. Avand in vedere acest detaliu nu mai pierde timpul si inscriete-te la un casting pentru tipologii speciale.
  • Casting foto/video. Esti o persoana care stie sa manuiasca foarte bine aparatul de fotografiat sau camera video? Stii toate secretele in ceea ce priveste arta de a filma sau a face poze? Daca raspunsurile la aceste doua intrebari sunt afirmative trebuie sa te prezinti de indata la un casting foto/video pentru a putea sa iti pui in valoare talentul. Periodic, New Media Casting organizeaza casting-uri foto/video pentru a descoperi noi specialisti in domeniul fotografic sau al filmarilor video.
  • Casting figuratie simpla sau speciala. Figuratia simpla sau speciala poate fi rampa de lansare asa ca nu trebuie sa ocolesti acest tip de casting. Promovand acest tip de casting vei avea oportunitatea sa faci figuratie simpla sau speciala in diverse reclame TV, productii de film sau videoclipuri TV. Chiar daca nu este exact ceea ce ti-ai dorit sa faci, figuratia simpla sau speciala poate fi rampa ta de lansare in aceasta industrie.

New Media Casting este una dintre cele mai performante agentii de casting de pe piata de profil

Pentru a putea lucra in cele mai bune poiecte este necesar sa ai o colaborare de lunga durata cu o agentie de casting de cea mai buna calitate. Fiind de 10 ani pe piata din tara noastra si avand parteneri de cea mai inalta calitate, New Media Casting este agentia de casting la care trebuie sa apelezi pentru a putea lucra in domeniul mult visat. Varietatea foarte mare de oferte cu locuri de munca dar si notorietatea sau experienta de care se bucura personalul care lucreaza in cadrul acestei firme fac ca New Media Casting sa fie agentia de casting pe care trebuie sa o apelezi in cazul in care iti doresti cu adevarat sa lucrezi in televiziune sau in productii de film. De-a lungul celor 10 ani de activitate, New Media Casting a colaborat cu nume extrem de importante din industrie ceea ce face ca aceasta agentie de casting sa aiba un prestigiu foarte bun in industria in care isi desfasoara activitatea.

Concluzii

O agentie de casting respectabila, asa cum este agentia de casting New Media Casting poate fi rampa ta de lansare asa ca trebuie sa participi la cat mai multe casting-uri organizate de catre aceasta agentie de casting. Pentru a fi la curent cu toate tipurile de casting pe care le organizeaza acceseaza periodic site-ul celor de la New Media Casting.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Violeta Bănică dă din casă. Ce spune despre Adrian Brâncoveanu, iubitul mamei ei
Violeta Bănică dă din casă. Ce spune despre Adrian Brâncoveanu, iubitul mamei ei
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....