Home » Vedete » Madalina Ghenea » Nici GERARD BUTLER, LEONARDO DI CAPRIO sau MARCO BORIELLO n-au fost atât de pasionali! A pupat-o pe GHENEA şi a muşcat-o de obraz la o terasă!

Nici GERARD BUTLER, LEONARDO DI CAPRIO sau MARCO BORIELLO n-au fost atât de pasionali! A pupat-o pe GHENEA şi a muşcat-o de obraz la o terasă!

De: Cancan 12/06/2016 | 23:00

Mădălina Ghenea a avut mereu noroc de iubiţi celebri, datorită frumuseţii sale ieşite din comun. Sunt de notorietate relaţiile Mădălinei Ghenea cu actori celebri de la Hollywood, fie că vorbim de Leonardo di Caprio, consacrat de filmul ”Titanic”, Gerard Butler sau actorul irlandezo-german Michael Fassbender, nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din drama istorică „12 ani de sclavie/ 12 Years of Slave“.

Aşa arăta Mădălina Ghenea în perioada 2009-2010.
Aşa arăta Mădălina Ghenea în perioada 2009-2010.

Mădălina Ghenea, de la o puştoaică din Slatina la o celebritate internaţională

Mădălina Ghenea este o actriţă română, care şi-a început cariera ca fotomodel. S-a născut la data de 8 august 1987 la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecţii de balet, dar şi de pian. A absolvit Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina. A atras atenţia presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreţ. Cariera de actriţă a început-o în 2010, în Italia, pentru ca apoi să ajungă să lucreze alături de unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood. “Este greu să aleg pentru că toţi actorii cu care am lucrat au devenit actorii mei preferaţi; Jude Law (primul în top), Owen Wilson, Ben Stiller, Michael Caine, Jane Fonda. Mi-a dat Dumnezeu norocul să lucrez cu oameni incredibili!” povestea actriţa într-un interviu.

La doar 14 ani, a fost descoperită de un celebru designer italian şi a început să participe la concursuri de modeling în toată lumea. Actriţa se descria adesea ca fiind un cetăţean al planetei, mai degrabă decât cu o anume naţionalitate, mai ales că este obligată de cariera sa să îşi poarte viaţa într-o valiză, prin foarte multe ţări. De altfel, Mădălina Ghenea vorbeşte fluent 5 limbi străine, dar nu a uitat vreodată de unde a plecat.

Frumuseţea Mădălinei aminteşte mult de cea a Sophiei Loren în tinereţe. Însă, actriţa noastră nu este doar un chip frumos, ci şi un suflet mare, implicându-se în multe campanii umanitare.
Frumuseţea Mădălinei aminteşte mult de cea a Sophiei Loren în tinereţe. Însă, actriţa noastră nu este doar un chip frumos, ci şi un suflet mare, implicându-se în multe campanii umanitare.

Mădălina Ghenea nu s-a limitat doar la cariera de model şi cea de actriţă, ci este implicată şi în cauze umanitare, fiind membru al organizaţiei mondiale „Artişti pentru pace şi justiţie”. S-a implicat activ şi în renovarea maternităţii spitalului din localitatea sa natală. De curând, a fost invitată specială a TIFF 2016, unde a fost cea care i-a înmânat actriţei Sophia Loren premiul pentru întreaga sa activitate, un moment cu adevărat special, mai ales că foarte mulţi admiratori ai Mădălinei îi compară frumuseţea asemănătoare cu cea a faimoase actriţe italiene.

Mădălina a avut mai mulţi iubiţi celebri, cei mai cunoscuţi fiind nimeni alţii decât Leo di Caprio şi Gerard Butler, cel pe care l-a adus inclusiv să-i cunoască părinţii, însă cei doi nu au mai ajuns la altar, aşa cum se aştepta toată lumea.
Mădălina a avut mai mulţi iubiţi celebri, cei mai cunoscuţi fiind nimeni alţii decât Leo di Caprio şi Gerard Butler, cel pe care l-a adus inclusiv să-i cunoască părinţii, însă cei doi nu au mai ajuns la altar, aşa cum se aştepta toată lumea.

Mădălina Ghenea s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri

Dincolo de talentul şi frumuseţea ei, Mădălina mai este cunoscută şi pentru poveştile de amor cu o serie de bărbaţi celebri, de la Hollywood şi nu numai. În 2011, numele ei capătă rezonanţe internaţionale, după ce paparazzi o surprind în Sydney, la aniversarea lui Leo DiCaprio (40 de ani). La lansarea calendarului Pirelli, românca vine la braţul unui actor de Oscar, Adrien Brody (42 de ani), pentru că, doar un an mai târziu, cel mai râvnit burlac de la Hollywood, Gerard Butler (45 de ani), să se îndrăgostească de ea. Relaţia lor a ţinut aproape un an, iar în cea de-a doua jumătate a lui 2013, Mădălina a recunoscut că au rămas doar „buni prieteni”, deşi mulţi îi vedeau ajunşi la altar.

La începutul anului 2014, frumoasa olteancă e surprinsă la braţul lui Michael Fassbender (38 de ani), însă relaţia lor nu durează mult. Tot în 2014, Mădălina intră în topul celor mai frumoase femei din lume, realizat de o revistă italiană. Pe lângă cei menţionaţi anterior, au mai fost cuceriţi de frumuseţea româncei şi bărbaţi din lumea sportului, printre care s-au numărat Lewis Hamilton şi Marco Borriello, cel din urmă povestindu-le prietenilor apropiaţi că a suferit enorm după despărţire. Însă, cea mai recentă relaţie a sa a fost una cu final nefericit. Momentul în care Mădălina Ghenea şi celebrul designer şi-au intersectat privirile pentru prima dată a fost la Festivalul de Film de la Monte Carlo, acolo unde li s-au şi aprins călcâiele unuia după celălalt. Aşa că, relaţia dintre Philipp Plein şi Mădălina Ghenea a ajuns să fie comparată în scurt timp cu celebrul cuplu hollywoodian Brad Pitt – Angelina Jolie, atât de repede a făcut furori. Cu toate acestea însă, frumoasa actriţă s-a trezit prinsă într-un triunghi amoros şi povestea de amor s-a încheiat după mai puţin de două luni.

Actriţa are o legătură foarte strânsă cu părinţii ei şi îi ajută financiar de câte ori are ocazia.
Actriţa are o legătură foarte strânsă cu părinţii ei şi îi ajută financiar de câte ori are ocazia.

Mădălina este familistă convinsă, având o relaţie excepţională cu cei dragi

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei, care a pătruns în lumea celebrităţilor internaţionale şi şi-a asumat cel mai greu rol: să rămână o persoană cu bun simţ, să vorbească despre familia şi despre ţara ei şi să nu-şi ascundă vulnerabilităţile. „Nu cred că ai mei îşi imaginau că aş putea ajunge aici, chiar dacă şi-au dorit asta pentru mine. Eu nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să lucrez cu un regizor care are premiul Oscar. Sunt norocoasă, cred că mă iubeşte Dumnezeu şi am pus foarte multă muncă în aceşti 15 ani’’ povestea Mădălina. Legat de familie, Ghenea a mărturisit că se întoarce cu drag acasă, la părinţii săi, care au fost un sprijin important pentru ea, pentru a putea ajunge la acest nivel în cariera ei. Familia este familie şi cred că pe mine asta m-a ţinut cu picioarele pe pământ, să mă întorc acasă şi să vorbesc cu ai mei. adăuga aceasta. Întrebată unde este casa ei, Mădălina a spus că: ‘’Eu nu mai am casă! Unde schimb bagajul. Şi schimb bagajul acasă, la mama, în România.”.

Mădălina Ghenea se descurcă excelent atunci când vine vorba de copii. S-a distrat de minune cu micuţul, amândoi râzând constant în hohote şi jucându-se sub privirile atente ale părinţilor băieţelului.
Mădălina Ghenea se descurcă excelent atunci când vine vorba de copii. S-a distrat de minune cu micuţul, amândoi râzând constant în hohote şi jucându-se sub privirile atente ale părinţilor băieţelului.

După TIFF şi Sophia Loren, Mădălina Ghenea s-a relaxat în aer liber, asumându-şi rolul de… dădacă!

Deşi este o celebritate internaţională, cariera ei este în continuă ascensiune şi călătoreşte constant prin locuri la care mulţi oameni doar visează, Mădălina are şi motive de tristeţe, din cauză că nu reuşeşte să îşi găsească bărbatul potrivit care să o facă soţie şi, mai apoi chiar mamă. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a filmat-o pe frumoasa actriţă în timp ce se bucura de timpul liber în ţara ei natală, după reîntoarcerea special pentru TIFF, alături de nişte prieteni şi de un băieţel adorabil, care părea să fie de nedezlipit de Mădălina. Dacă ţinuta actriţei este comentată azi de verdict.ro, site-ul nr. 1 de fashion review din România, ce am observat este că pe Ghenea pare să o prindă de minune ipostaza de mămică. Aceasta râde constant la giumbuşlucurile băieţelului, îl ţine constant în braţe, îl pupă şi îl lasă să facă tot ce vrea el. Deşi este o femeie cochetă, Mădălina nu pare deranjată de faptul că micuţul i-ar putea strica machiajul cu pupicii săi, pentru că produsele pe care le foloseşte aceasta, de pe parfumeria.ro, sunt de o foarte bună calitate.

Nu putem să nu observăm asemănarea dintre micuţ şi Mădălina, în privinţa nuanţei de păr şi a zâmbetului molipsitor. Dacă nu am şti adevărul, am putea spune chiar că este parcă o imagine premonitorie, cu Mădălina Ghenea în ipostaza de mămică. De altfel, micuţul i-a fost atât de drag, încât nu doar că l-a lăsat să o pupe şi să o muşte de mâini şi obraz, dar chiar a postat şi o fotografie cu acesta pe contul său de Instagram, asemănarea dintre cei doi fiind apreciată şi de fanii care i-au dorit să găsească cât mai curând fericirea alături de persoana potrivită. Ce-i drept, bărbatul ideal pentru Mădălina Ghenea încă nu a apărut la orizont, dar un lucru este clar: frumoasa româncă se descurcă excelent atunci când vine vorba de copii!

(Georgiana Laciu)

Parteneri
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că „nu pot să stau cu un bărbat paralizat”. Cum arată femeia în prezent și din ce trăiește acum:
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că...
Arme nucleare la granița cu România?! ”Pregătiri reale de război pentru un nou atac militar
Arme nucleare la granița cu România?! ”Pregătiri reale de război pentru un nou atac militar"
Ce se întâmplă în creier cu câteva secunde înainte să mori. Cum îți dai seama, descoperirea uimitoare
Ce se întâmplă în creier cu câteva secunde înainte să mori. Cum îți dai seama,...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea mic pentru formele ei generoase
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul în doua
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Saraca… Salman Khan o OBLIGĂ pe Iulia Vântur să facă asta… Totul a fost dezvăluit de o mare vedetă din India
Saraca… Salman Khan o OBLIGĂ pe Iulia Vântur să facă asta… Totul a fost dezvăluit...
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
Video șocant! Copil de 13 ani, împușcat mortal de polițiști
Video șocant! Copil de 13 ani, împușcat mortal de polițiști
Ce se întâmplă dacă te abții de la gazele intestinale. Vor ieși pe altă parte
Ce se întâmplă dacă te abții de la gazele intestinale. Vor ieși pe altă parte
Motivul pentru care Ilie Năstase face Paștele cu Ioana, deși sunt în divorț. Femeia e cea care a venit cu ideea
Motivul pentru care Ilie Năstase face Paștele cu Ioana, deși sunt în divorț. Femeia e...
Ce a pățit un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie care obișnuia să bea zilnic 4 doze de energizant. Medicii i-au spus că un transplant i-ar putea salva viața
Ce a pățit un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie care obișnuia să...
Semne rele pentru americani. Capitala miliardarilor s-a mutat din SUA în China!
Semne rele pentru americani. Capitala miliardarilor s-a mutat din SUA în China!
Laura Cosoi trece prin momente grele… Se va întâmpla de Paște, Condoleanțe!
Laura Cosoi trece prin momente grele… Se va întâmpla de Paște, Condoleanțe!
Gabriela Firea a fost bătută în ultimul hal. Ce bărbat a părăsit-o
Gabriela Firea a fost bătută în ultimul hal. Ce bărbat a părăsit-o
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Tânărul care pretinde că este in 2027 și că omenirea nu mai există! Filmarea care a îngrozit 7 milioane de oameni
Tânărul care pretinde că este in 2027 și că omenirea nu mai există! Filmarea care...
Acesta este pomul care te scapă imediat de sărăcie! Crește într-un an cât alții în zece, iar producția este peste așteptări
Acesta este pomul care te scapă imediat de sărăcie! Crește într-un an cât alții în...
Anunțul momentului pentru absolut toți românii care s-au vaccinat: Decizia care se ia în calcul la acest moment
Anunțul momentului pentru absolut toți românii care s-au vaccinat: Decizia care se ia în calcul...
AstraZeneca şi cheagurile de sânge. Informaţia asta depăşeşte tot ce se ştia
AstraZeneca şi cheagurile de sânge. Informaţia asta depăşeşte tot ce se ştia
Reacția incredibilă a iubitei lui Voiculescu după ce a fost demis: Vor ieși la suprafață multe
Reacția incredibilă a iubitei lui Voiculescu după ce a fost demis: Vor ieși la suprafață...
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online. Ce a urmat e terifiant
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu...
Ce nu vorbește niciodată Andreea Antonescu în public. Cântăreața i-a spus tot lui Răzvan Simion
Ce nu vorbește niciodată Andreea Antonescu în public. Cântăreața i-a spus tot lui Răzvan Simion
J.Lo se desparte. După ce au afişat o iubire perfectă, cel mai admirat cuplu se destramă: „Ne este mai bine ca prieteni”
J.Lo se desparte. După ce au afişat o iubire perfectă, cel mai admirat cuplu se...
Delia, motiv de sărbătoare! Primele imagini de la ecografie
Delia, motiv de sărbătoare! Primele imagini de la ecografie
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu 500 de dolari
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu...
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
Clipe de groază pentru starul cunoscut de toată planeta! A fost jefuit și amenințat cu arma de față cu soția și copilul său
Clipe de groază pentru starul cunoscut de toată planeta! A fost jefuit și amenințat cu...
Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a aflat în presă despre amantele lui Reghe: „Toți știm, dar ...
Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a aflat în presă despre amantele lui Reghe: „Toți...
Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă între ”numărul real de morți și cel raportat”
Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă...
Răsturnare de situaţie: Ce se întâmplă cu centrele de vaccinare AstraZeneca. Anunţul făcut de Cîţu
Răsturnare de situaţie: Ce se întâmplă cu centrele de vaccinare AstraZeneca. Anunţul făcut de Cîţu
Povestea unei miliardare care a trăit într-un LUX EXAGERAT şi a murit singură, la 30 de ani, într-o LOCUINŢĂ MIZERĂ
Povestea unei miliardare care a trăit într-un LUX EXAGERAT şi a murit singură, la 30...
Noul ministru al Sănătății!  Rareș Bogdan aruncă bomba!
Noul ministru al Sănătății! Rareș Bogdan aruncă bomba!
ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan
ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul...
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Decizie radicală a familiei lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare pilot?
Decizie radicală a familiei lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare pilot?