Niciodata nu l-ai mai vazut pe Smiley in asemenea ipostaze. Dans erotic cu o blonda la 1 dimineata!

Publicat: 05/02/2016 | 23:10

“Niciodata sa nu spui niciodata” este melodia cantata de Andra, insa versurile i se potrivesc de minune lui Smiley. De ce? Priviti imaginile realizate de CANCAN.ro , care, cu siguranta, vor ajunge si in arhiva personala a artistului.

Smiley a cantat  joi noapte in clubul Tribute din Bucuresti si a fost aplaudat la scena deschisa, insa a avut parte de o surpriza de zile mari. O tanara l-a incantat cu un dans erotic, iar, daca ar fi fost intrebat inainte ce sanse sunt sa aiba loc o astfel de scena, probabil ar fi spus ca foarte mici. Sau ca niciodata!
Fostul iubit al Laurei Cosoi este un barbat singur si foarte atragator, motiv pentru care multe dintre tinerele prezente in locatia respectiva il sorbeau din priviri, insa doar una a fost mai indrazneata.
Blonda a urcat pe scena putin dupa ora 01.00, s-a dus la Smiley, si asa a inceput nebunia. Iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 in Romania, citit de peste 500.000 de oameni, a filmat totul. Tanara a inceput sa danseze provocator, spre bucuria barbatilor aflati in Tribute, care se uitau la formele acesteia. Ea avea insa ochi doar pentru Smiley, asa ca a trecut la atac.

Dans erotic

5 februarie, ora 01.15. Blonda il
5 februarie, ora 01.15. Blonda il „ataca” pe Smiley

S-a lipit de fostul iubit al Laurei Cosoi, s-a unduit, dupa care l-a pupat. Intai pe obraz, de mai multe ori, dupa care a coborat mai jos. S-a oprit la gatul cantaretului si l-a sarutat atat de senzual incat orice barbat ar fi avut nevoie de “ingrijiri” dupa un astfel de gest. Smiley a fost insa nevoit sa-si pastreze cumpatul, avand in vedere ca se afla pe scena.

5 februarie, ora 03.12. Smiley pleaca din club impreuna cu un prieten
5 februarie, ora 03.12. Smiley pleaca din club impreuna cu un prieten

Blonda nu s-a multumit sa-l pupe pe gat o singura data, ci a facut asta de vreo trei ori. Dupa care s-a intors cu spatele la artist, s-a lipit de el si s-a unduit. Fericirea, si nu numai, se citea pe fata admiratoarei lui Smiley, insa nici cantaretul nu parea deranjat de ceea ce-i facuse blonda.
 

A plecat fericita!

5 februarie, ora 04.08. Blonda pleaca fericita spre casa
5 februarie, ora 04.08. Blonda pleaca fericita spre casa

Poate dorea sa fie intr-un loc mai retras si cu mai putina lume, avand in vedere ce i se intampla. Poate, nu stim ce simtea in acel moment. Unul din bodyguarzi a incercat sa o indeparteze discret pe blonda, insa a renuntat repede.
Dupa ce si-a facut numarul, tanara a coborat de pe scena cu zambetul pe buze, iar Smiley a continuat sa cante. (B.G.)
 

 

 

Citește și...