Nicolae Guță, tată doar în acte! Ce relație are cântărețul cu fiica lui și al lui Beyonce de România? Ce pensie alimentară plătește manelistul

Autor:
Publicat: 20/07/2020 | 18:26

În urma relației cu Beyonce de România, Nicolae Guță s-a ales cu încă un copil. Cei doi au împreună o fetiță, Anais, de a cărei creștere se ocupă exclusiv tânăra mămică.

Cântărețul pare că nu este foarte prezent în viața micuței și se ocupă doar de plata unei sume lunare, pe care instanța l-a obligat să o achite. Însă când vine vorba de a petrece timp cu Anais, manelistul se eschivează. (CITEȘTE ȘI: NICOLAE GUȚĂ A FĂCUT SHOW LA PETRECEREA DE TĂIERE A MOȚULUI FIULUI SĂU! TOȚI AU RĂMAS CU GURA CĂSCATĂ CÂND AU VĂZUT CUM S-A ÎMBRĂCAT MANELISTUL)

Potrivit unor surse WOWBiz.ro, Nicolae Guță nu se implică în creșterea fiicei sale, lăsând totul pe umerii lui Beyonce de România. Acesta are însă grijă să îi plătească în fiecare lună pensia alimentară, însă nici la acest capitol nu este prea generos.

„El trebuie să plătească 270 de lei, lunar, pentru pensia alimentară a lui Anais. Dar, de câteva luni, când merge la poștă să pună banii, Nicolae Guță a decis să rotunjească suma. Acum trimite 300 de lei, ce mai, e generos din cale afară. Noroc că mama Mădălinei se ocupă de tot ce trebuie pentru micuță, că dacă ar sta după Guță, nu ar avea nici de mâncare”, a declarat o persoană din anturajul celor doi, potrivit sursei citate.

Nicolae Guță, prea ocupat pentru a petrece timp cu fetița lui

De trei ani micuța Anais se află în grija exclusivă a mamei, Nicolae Guță fiind absent din viața copilei. După un proces lung Beyonce de România a reușit să obțină o pensie alimentară pentru cea mică, iar manelistul a considerat că aici se oprește rolul lui de tată.

Cântărețul nu se întâlnește cu Anais, motivând că este extrem de ocupa. Doar din când, în când mai vorbește cu aceasta la telefon.  (VEZI ȘI: IZOLAREA, BAT-O VINA! NICOLAE GUȚĂ S-A ÎNGRĂȘAT ENORM. ULTIMA IMAGINE I-A ȘOCAT PE FANII MANELISTULUI)

Cadouri nu îi face. Uneori vorbește, dacă Mădălina insistă suficient, cu micuța, dar nu o face prea mult, pentru că este un om ocupat. E adevărat, își îndeplinește, așa cum l-au obligat judecătorii, obligațiile financiare pe care le are față de micuță”, a mai dezvăluit sursa.

.