Nicolae Mitea, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu fostul fotbalist. “Am avut niște probleme, dar…”

Publicat: 08/10/2019 | 11:38

Problemele de sănătate nu-i dau deloc pace lui Nicolae Mitea. Retras din fotbal din cauza deselor accidentări la picioare, ex-atacantul întâmpină acum probleme la spate. Conform wowbiz.ro, bărbatul a fost, recent, la un pas de tragedie.

Nicolae Mitea a ajuns la spital, a avut probleme cât se poate de serioase, cu rinichii. A avut de urmat un tratament foarte dificil, abia a scăpat de operație”, a declarat un apropiat de-al fostului fotbalist care a precizat că Nicolae Mitea avea dureri cumplite și că medicii i-au descoperit mai multe ”pietre”.

VEZI AICI: CE A AJUNS SĂ FACĂ NICOLAE MITEA DUPĂ CE S-A LĂSAT DE FOTBAL! ”M-AM OBIȘNUIT CU LUMEA ASTA REA”

De altfel, de-a lungul ultimelor luni, Nicolae Mitea a fost plimbat pe la mai multe spitale, pentru a scăpa de problemele de la rinichi.

Norocul lui că a rămas optimist, că la un moment dat toțio cei din preajmă erau disperați din cauza problemelor pe care le avea. Abia și-a revenit, acum e ceva mai buine, dar tot stă cu frică să nu reapară problemele”, a mai dezvăluit apropiatul fostului fotbalist.

Am avut niște probleme, dar acum sunt mai bine. Mă ocup de familie, iar faptul că toți sunt bine e cel mai important”, a declarat și Nicolae Mitea.