Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii i-a înnebunit pe turiștii din Mamaia. Ispita apărut într-un costum provocator

Publicat: 19/06/2019 | 11:51

Nicoleta Dragne, una dintre ispitele de la “Insula Iubirii”, i-a înnebunit pe turiștii din Mamaia, după ce a făcut senzație și în timpul sezonului cinci  al show-ului, care încă rulează la TV, însă filmările din Thailanda s-au încheiat din primăvară. Blonda a mers să facă plajă și să se relaxeze într-un costum provocator. Înainte să iasă din camera de hotel, ea a făcut public un mesaj profund la o poză HOT în care apare.

Citește și: Radu Vâlcan, “fault” la o concurentă de la Insula Iubirii! Ispita Nicoleta Dragne, profund dezamăgită de Costas care i-a cerut să facă un copil cu el

Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii i-a înnebunit pe turiștii din Mamaia

Nico de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, așa cum mai este cunoscută ispita, se află zilele acestea într-o vacanță pe litoralul românesc. Ieri, ea a apărut pe o plajă din Mamaia de Nord într-un costum de baie din două piese, care are o croială provocatoare. Puțini au fost turișii care nu și-au întors privirile după ce au zărit-o.

Poza realizată în timp ce stă cu spatele la cel care a imortalizat unul dintre momentele petrecute de divă în balconul camerei de hotel a fost însoțită de mesajul: “Din momentul în care îți vei realiza valoarea, nimeni nu îți va putea spune cine ești! Ești cine vrei tu și îți trăiești viata pentru a îți face sufletul fericit, nu pentru a da satisfacție altora! Ești femeie iar asta te face frumoasa în orice moment al zilei sau nopții!”.

Fanii au înroșit butonul de like și i-au transmis numeroase mesaje în privat, dar și în public. “Fiindcă un bărbat adevărat, recunoaște o femeie adevărată când o vede. Și o femeie adevărată știe că unui bărbat adevărat nu-i este teamă să-i facă pe plac. Și o femeie adevărată pune un bărbat adevărat pe primul loc. Iar un bărbat adevărat chiar nu poate nega valoarea unei femei😉”, “Ești foarte frumoasă! ♥️ Te apreciez cel mai mult dintre toate ispitele! Ești sinceră, calmă și ai un vocabular adecvat! 🌸💋”, “În sfârșit, văd și eu o femeie din televiziune care se îmbracă la prețuri decente și accesibile, nu, mii de euro”, “Super sexy😘❤Regină😘❤”, “Te apreciez mult! Ești o fată foarte ok! Mult succes în tot ce ți-ai propus!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Citește și...