Nicoleta Guță, bunică la doar 35 de ani: ”Se va naşte la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie”

Publicat: 12/07/2019 | 20:51

Nicoleta Guță va deveni bunică la doar 35 de ani! Artista le-a mărturisit tuturor când va veni pe lume nepoțelul ei. 

Băieţelul lui Gabriel David, fiul Nicoletei Guță, se va naşte la sfârşitul lunii august, începutul lui septembrie. Toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură pe micuț, iar artista deja s-a gândit la cadourile pe care i le va face nepoțelului ei. (CITEȘTE ȘI: FALIMENTUL NU L-A DEZARMAT! NICOLAE GUȚĂ E, ACUM, PATRON DE RESTAURANT)

„Se va naşte la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie. Ne-am mai gândit la nume, eu i-am zis că mi-aş dori să-i pună numele Lucas sau numele lui, David Gabriel, pentru că e frumos. Dar el a spus: Mamă, lasă-mă… Ştiu eu ce să aleg. O să-i cumpăr haine, o să-i cumpăr pătuţ…”, a mărturisit Nicoleta Guță la Acces Direct.

Nicoleta Guță a divorțat de soțul ei

Nicoleta Guță și Ionică Bangala s-au despărțit din cauza afacerilor. Ocupat mai mult cu vânzarea de maşini şi fiind mai mereu plecat de acasă, Ionică a neglijat activitatea de impresar al soției sale. De aici au apărut și neînţelegerile, alimentate şi de fraţii Nicoletei, care au insistat ca Marian să redevină impresarul manelistei. (VEZI ȘI: NICOLETA GUȚĂ, SĂRBĂTORI FĂRĂ SOȚUL EI! ALĂTURI DE CINE S-A POZAT ARTISTA)

În momentul în care Marian, fratele Nicoletei Guță a devenit impresarul artistei, Ionică Bangala a fost extrem de deranjat și supărat de decizia luată de soția lui. Văzând că nu mai deține controlul afacerilor, Ionică Bangala a hotărât să-și părăsească soția și să-și vadă de viață.

Citește și...