Nicoleta, ispita de la Insula Iubirii, intervenție la nivelul feței. Uite cum arată acum

Publicat: 11/10/2019 | 13:59

Nicoleta Dragne, una dintre ispitele de la Insula Iubirii, a decis că are nevoie de o schimbare și a decis că este timpul să își facăo intervenție la nivelul feței. Blondina a tot amânat acest procedeu, însă în cele din urmă a făcut pasul și a împărtășit rezultatul cu  prietenii virtuali.

Blondina și-a dorit sprâncene perfecte și se pare că le-a obținut. Fosta ispită de la Insula Iubirii a ales să le micropigmenteze şi s-a filmat imediat după ce procedura a fost încheiată. „Doamne, cât de mult schimbă sprâncenele fizionomia! Bine, ştiam asta”, a spus Nicoleta Dragne pe pagina sa de Facebook.

Nicoleta nu va mai fi ispită în următorul sezon Insula Iubirii. „Nu aş participa ca ispită în al şaselea sezon pentru că sunt într-o relaţie. Lucrurile astea scot la iveală alte chestii ascunse de tine. Eu nu cred că eşti foarte fericit şi ajuns la insulă îţi uiţi şi partenera. Toate lucrurile scot la iveală nişte chestii cu care ei se confruntă deja”, a spus Nicoleta Dragne.

Nicoleta, condamnată la închisoare

Ispita Nicoleta Dragne de la ”Insula Iubirii” a fost condamnată la închisoare. Chiar dacă pare halucinant, acesta este purul adevăr. Vedeta a povestit întâmplarea în timpul emisiunii ”Xtra Night Show”. (CITEȘTE ȘI: SÂNGELE A DAT ÎN CLOCOT LA „INSULA IUBIRII”. COSTA ȘI ISPITA NICOLETA AU DAT FRÂU LIBER PASIUNII)

A fost încătușată, a rămas fără mașină și a fost condamnată la trei luni de închisoare cu suspendare. Mai mult, Nicoleta a fost obligată să presteze muncă în folosul comunității. „Nu ştiam că am permisul suspendat. Eu m-am mutat la altă adresă şi nu mi-am schimbat şi adresa de la maşină. Ei practic mi-au suspendat permisul pe motiv pe viteză, am tot adunat puncte şi nu am ştiut. Aveam deja patru luni de suspendare când m-au oprit. Depăşisem cu 15 mile ceva de genul, viteza locală. Pe mine m-au oprit, mi-au verificat, eu aveam permisul şi au văzut, m-au anunţat, eu nu ştiam. Mi-au luat maşina, mi-au pus cătuşele, m-au urcat în maşina Poliţiei, parcă omorâsem pe cineva. (…)”, a declarat Nicoleta.

Ispita Nicoleta a fost obligată și la plata unei amenzi de 150 de lire și… a vopsit garduri pe stadioane. ”M-au trimis în instanţă şi mi-au dat 150 de ore în folosul comunităţii, plus o amendă de 1500 de lire. Le-am făcut pe toate. Trebuia să merg o dată pe săptămână şi să semnez. Într-o zi vopseai garduri pe stadioane, într-o zi făceai curat în cimitir. Am avut şi zile în care am mers de la multe ori. A fost o experienţă, ce pot să zic”, a mărturisit Nicoleta Dragne.

Citește și...