Nicoleta Luciu arată mai bine ca niciodată. Ultima imagine postată pe Instagram este senzațională. FOTO

Publicat: 22/08/2020 | 11:50
Nicoleta Luciu arată mai bine ca niciodată. Ultima imagine postată pe Instagram este senzațională. FOTO

Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor, în urmă cu ceva vreme și s-a retras la Mircurea-Ciuc, alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii.

Însă, bruneta continuă, chiar dacă nu mai apare în mediul online, să acorde o atenție sporită felului în care arată, chiar dacă ne aflăm în plină pandemie de COVID-19. Ba mai mult, vedeta a reușit să dea foarte multe kilograme jos.

Citește și: Ce dietă urmează Nicoleta Luciu în plină pandemie de COVID-19. “Asta am voie să mănânc!” Câte kilograme are, acum, soția lui Szolt Csergo

Într-un interviu din luna aprilie, dat publicației Viva, Nicoleta Luciu a mărturisit că, după mai multe încercări, pare să fi găsit dieta ideală pentru ea.

Așa arată Nicoleta Luciu acum

„Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a explicat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu, o soție model

Nicoleta Luciu este, în clipa de față, o soție model, ocupându-se de casă și de copii. În prezent, fiul său cel mare, Zsolt junior, are 11 ani, iar tripleții Kim, Kevin și Karoly au 8 ani. Bruneta vorbește în trei limbi cu copiii, engleză, maghiară și română și îi încurajează să facă mult sport. Băieții fac chiar hochei de performanță, mai ales că au un tată fost sportiv. Și, după cum a afirmat în repetate rânduri, îi ține departe de jocuri pe calculator, tablete și emisiuni de televiziune.

Nu rata: Adevăratul motiv pentru care Iuliana și Nicoleta Luciu nu vorbesc cu tatăl lor: “Mai multe nu zic, nu vreau să le supăr”

Cine este Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este o actriță, fotomodel, cântăreață, co-prezentatoare la Vocea României. A făcut parte din formația muzicală Laguna. După câștigarea titlului de Miss România în anul 1999 a apărut, de-a lungul timpului, în mai multe ipostaze:

  • imaginea Xavier-Laurent, Casa Rebecca Rita, Face2Face Models, Gazeta Sporturilor, Redis Nutriție, Palux
  • pictoriale Playboy, în 4 numere ale revistei
  • reclame foto: Up Beauty Center, Beeafeater Tonic, Iveco, Redis Nutriție
  • coperte reviste: Playboy, Iveco, Vivre, Pro Tv Magazin, TV Mania etc.
  • actriță în telenovelele „Iubire ca în filme”, „Lacrimi de iubire”, „Inimă de țigan”
  • participări la Miss Model of The World (Turcia), manechin pentru creatorii străini și români.