Nicoleta Nucă, bombă-sexy. Care este ”rețeta perfectă” a vedetei

Publicat: 29/10/2019 | 17:30

Interpretă de muzică ușoară și pop, Nicoleta Nucă arată din ce în ce mai bine, iar vedeta a descoperit, se pare, ”rețeta perfectă” pentru a se păstra plină de energie și la superlativ în ceea ce privește greutatea.

Nu este vorba despre o dietă-minune. Nicoleta Nuca a ajuns la concluzia că mersul pe jos face trupul frumos, plus că nu ratează ședințele de ”sală” de fiecare dată când timpul îi permite asta. ”Zeci de mii d epași pe zi”, spune Nicoleta Nucă, iar rezultatul este vizibil.

„Fac foarte multă sală. De cel puțin trei ori pe săptămână. Plus alimentație corectă. Recunosc că în București nu merg foarte mult pe jos, dar când merg în vacanță recuperez pe deplin. Sunt genul de persoană extrem de activă în vacanțe. Drept urmare, ajung să merg zeci de mii de pași pe zi”, a declarat Nicoleta Nucă pentru libertatea.ro.„De la 16 ani fac foarte mult sport și am adoptat un mod de viață sănătos. În principiu, regimul meu alimentar a fost mai mereu hiperproteic și pe bază de fructe și legume, adică proteină animală și vegetală și foarte, foarte puțini carbohidrați”, a povestit artista pentru sursa citată.

Cine este Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă este o interpretă muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. În 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chișinău, distincția fiindu-le înmânată de către Dorin Chirtoacă, primarul Chișinăului de atunci.

În iulie 2004 a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa Enigma lumii.

Citește și...