Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri, față în față, înainte de alegerile pentru Primăria Capitalei!

Publicat: 27/08/2020 | 17:35
Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri, față în față, înainte de alegerile pentru Primăria Capitalei!

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL-USR la Primăria Capitalei, a precizat – joi – că o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale, față în față, în ultima săptămână de campanie.

Potrivit GÂNDUL.RO, Nicușor Dan a lansat această provocarea electorală pentru Gabriela Firea fiindcă aceasta ar ”fugi” de ”bilanțu catastrofal”.

„Primarul Gabriela „PSD” Firea fuge de bucureșteni, fuge de bilanțul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid.

Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie. Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparație directă între candidații la Primăria Capitalei și în special între principalii doi candidați, conform tuturor sondajelor de opinie,

Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie”, a precizat Nicușor Dan, joi, pe pagina sa de Facebook.

„Vă aștept ca să vorbim despre ceea ce bucureștenii trebuie să știe…”

Candidatul la Primăria Capitalei mai spune că o așteaptă pe Gabriela Firea să discute despre soluțiile pentru București.

„Vă aștept ca să vorbim despre ceea ce bucureștenii trebuie să știe, despre ultimii patru ani din viața Capitalei, despre soluțiile pentru București, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraș”, a mai precizat Nicușor Dan.

Gabriela Firea l-a atacat recent pe Nicușor Dan

Gabriela Firea a precizat recent că bucureștenii vor ajunge ”în sapă de lemn” în cazul în care Nicușor Dan va deveni primar general, iar ”sărăcia lucie” va deveni o crudă realitate.

Gabriela Firea mai avertizează că un buget – redus, de altfel – de care beneficiază două milioane de bucureșteni se află deja în pericol din momentul în care Nicușor Dan a anunțat că ”va reduce substanțial sau chiar va anula subvențiile achitate lună de lună de Primăria Capitalei”.

”Sapă de lemn! Sărăcie lucie! Pauperizare acceleratăAsta  însemna “noul București”, în viziunea candidatului “dreptei unite”. Bugetul și așa redus, a circa două milioane de bucureșteni, este în pericol, deoarece acest candidat a anunțat în nenumărate rânduri  va reduce substanțial sau chiar va anula subvențiile achitate lună de lună de către Primăria Capitalei, la transportul public în comun și termoficare”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

”Concret, un bilet de autobuz costă acum pe ruta urbană 1,3 lei, iar pe ruta regională 1,5 lei, prețuri subvenționate”, mai scrie Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.