Acasă » Știri » “Nikita baga oameni in puscarie ca sa aiba din ce trai!” Vezi cine face acuzatiile si cum comenteaza ea!

“Nikita baga oameni in puscarie ca sa aiba din ce trai!” Vezi cine face acuzatiile si cum comenteaza ea!

De: Cancan 18/01/2013 | 23:00
“Nikita baga oameni in puscarie ca sa aiba din ce trai!” Vezi cine face acuzatiile si cum comenteaza ea!
Nikita

 Noi dezvaluiri legate de combinatiile "murdare" la care ar apela Nikita in Malaga au iesit la suprafata. Un roman, care ar fi facut sase luni de inchisoare din cauza ei, o acuza pe femeie ca face denunturi false pentru a primi despagubiri banesti.

Reporterii CANCAN.ro au discutat cu mai multi oameni care o acuza pe Nikita, stabilita in orasul Malaga din Spania, ca ar fi de fapt o infractoare si ca nu face decat sa escrocheze oamenii pe care ii cunoaste pentru a obtine diverse avantaje de la statul spaniol.

La polul opus insa, femeia neaga acuzatiile si sustine ca, de fapt, tocmai cei care o acuza sunt aceia care apeleaza la diverse smecherii ilegale pentru bani.

Nikita
Nikita

“Eu m-am eliberat pe 10 ianuarie, am stat sase luni in inchisoare pentru vatamare, desi n-am facut nimic. Nikita fura actele oamenilor si le face denunturi false cum ca ar agresa-o fizic. In Spania, daca ai batut o femeie, pedeapsa este foarte aspra. Ea asta face, denunta fals si ia 420 de euro pe luna timp de luni bune de la statul spaniol”, a declarat Sorin C., un roman care locuieste de 5 ani in Spania.

Barbatul nu are studii si munceste cu ziua, la negru, dar niciodata nu a agresat pe nimeni cu atat mai putin o femeie, spune el. Mai mult decat atat, Nikita ar fi facand chiar o cariera din a-i pacali pe romanii din Malaga. Potrivit lui, mai multi oameni au avut aceeasi problema. Printre acestia se numara si un al apropiat al lui Sorin, Vasile V. si o femeie pe nume Nuti N.

Nikita
Nikita

In tot acest timp, Nikita ar sta in Spania pentru a fi aproape de fiica ei de trei ani. Socant este ca, potrivit sursei noastre, Nikita chiar si-ar fi batut fetita si tocmai de aceea micuta ar fi ajuns la centrul de plasament din Malaga. Fetita a fost pusa acolo de autoritatile spaniole care au decazut-o pe mama din drepturile de parinte, sustin oamenii.

Contactata de reporterii CANCAN.ro, Nikita a negat vehement absolut toate acuzatiile, venind chiar cu argumente pentru nevinovatia ei.

Nikita
Nikita

“Pe Sorin l-am luat de pe strada, l-am bagat in casa mea, l-am ajutat ca mi-a fost mila de el. Dar el a tras de mine, a vazut ca am bani si ca am casa si a vrut sa profite de mine. Eu l-am ajutat, dar nu am vrut sa fiu cu el, eu nu vreau un om sarac sa-l car in spate, am avut unul in Romania nu mai vreau altul in Spania. El are o femeie scoasa la prostituat pe strada si a incercat sa ma convinga si pe mine. El a dat in mine, a sarit in casa la mine, m-a batut, m-a taiat, pentru ca nu-I dau bani si pentru ca e foarte gelos, ca de ce nu-l pun eu pe el pe primul plan si-mi pun copiii. Acum are ordin sa stea departe de mine. Timp de trei luni a tras de mine sa ma culc cu el. Cand a vazut ca eu am relatii in politia, a vazut ca nu-i merge cu mine si s-a linistit. El a spus la toata lumea ca a avut o relatie cu mine ca sa poata sa se ridice cu mine. M-am dus am vorbit cu el sa-I cer explicatii si normal ne-am certat, ne-am luat la bataie si politia l-a legat”, a mai explicat femeia.

Nikita
Nikita

Cat despre ceilalti doi, Nikita nu pare sa aiba vorbe mai bune: “Voicu Vasile o tine pe Nutu Neacsu la produs. Eu am casa, am bani, eu lucrez cu politia nu am treaba. Politia ma protejeaza, 24 din 24, n-ai voie sa te legi de mine. Am legitimatie, tot! Dar ce conteaza, nu intereseaza pe nimeni ce fac eu”. Eu am doi copii, mie mi-e frica de Dumnezeu, eu nu vreau sa fac nimanui rau. Cum va explicati ca pe mine politia pe mine nu m-a legat pana acum? Ei sunt mai multi si au ura pe mine, eu ma descurc si ei mor de oftica ca am bani si ma descurc. Aici daca depui o declaratie si ai dovezi imediat te ajuta politia. Politia rade cand ei vin sa depuna declaratie impotriva mea, ei stiu cine e Nikita. Nu ma lasa in pace acesti oameni, sunt ividiosi ca Nikita se descurca, ca e cunoscuta in alta tara”, conchide Nikita ca raspuns la acuzatiile celor din Malaga.

Nikita impreuna cu fiica ei
Nikita impreuna cu fiica ei

In ceea ce-i priveste pe copiii Nikitei, acestia ar fi impreuna cu parintii, cum este normal sa fie. Potrivit Nikitei, fetita nu este la niciun orfelinat. ”Eu stau cu copiii mei si cu iubitul meu in Spania, am inchiriat apartament cu 500 de euro. Liliana Cristian este prietena mea. Ea la fel ca mine e protejata de politie. Noi doua suntem non stop la politie si lucram cu ei. Sorin Cozac a prins-o pe strada si a batut-o o data ca sa-si retreaga plangerea depusa impotriva lui. Ei incearca sa se ridice pe numele meu asta-I tot. Fetita mea e la colegiu. E fata mea, e viata mea. Eu sunt cu politia. Si ce daca sunt? Nu sunt turnatoarea cum zic ei, am eu treaba mea, nu trebuie sa stie ei. Nuti Neacsu a depus denunt la politie ca eu cu prietena mea as fi batut-o langa tomberon. Eu nu bat pe nimeni, eu doar vorbesc si scriu atata tot”, a mai declarat Nikita pentru CANCAN.ro.

(Ionut Ungureanu)
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...