Nimeni nu ar fi banuit ce poate aduce prosperitatea! Aceasta este planta care iti va aduce BANI daca o tii la geam!

Publicat: 17/01/2016 | 12:59
Nimeni nu ar fi banuit ce poate aduce prosperitatea! Aceasta este planta care iti va aduce BANI daca o tii la geam!

Multa lume a auzit de feng-shui si de tehnicile aducatoare de bani dar putini stiu ca exista o ... planta care “stimuleaza” prosperitatea financiara!. Este vorba de salvie, cu nenumarate proprietati benefice.

Este indicat ca salvia sa nu lipseasca din casa nimanui, iar cel mai bun loc pentru ea este un mic ghiveci la fereastra, spune pune Anca Daniela Raiciu, doctor in farmacie si specialist in fitoterapie.

“Este printre cele mai indragite de mine, deoarece virtutile ei sunt nenumarate – pledeaza aceasta. Nu multa lume stie ca salvia, caci despre salvie vorbesc, este investita cu niste calitati spirituale deosebite, dintre care va voi impartasi acum doar cateva. In civilizatiile asiatice este respectata de sute de ani, deoarece printre energiile pe care le declanseaza stimuleaza si induce energia banilor.

Daca ai probleme cu banii in sensul ca fie nu reusesti sa-i faci, fie daca-i faci, nu economisesti nimic si ii risipesti de parca nici n-ar fi fost, este bine sa cunosti, sa indragesti si sa folosesti salvia in toate aspectele vietii tale personale. Vei constata schimbari in viata ta si nu glumesc deloc! “ a aratat specialistul, pentru aquiahora.ro

salvia

Exista si o explicatie cu tenta mistica pentru proprietatile extraordinare, la nivel subtil, ale salviei, a mai aratat doctorul Raiciu
„Intrucat banii sunt o energie sensibila si nu se simt atrasi de persoanele care nu-i respecta si nu-i valorizeaza suficient, salvia vine sa regleze aceasta relatie defectuoasa. Planta are extraordinara calitate de a exercita un efect benefic asupra creierului, nervilor, ochilor, glandelor. Ea creste discernamantul si te face mai constient asupra legaturii dintre cauza si efect, iti clarifica intelesul lucrurilor si te face mai vioi din punct de vedere intelectual.”

salvia

 

Se si… fumeaza!

Se spune ca odata, salvia a vorbit unui filosof in somn si i-a spus sa transmita celorlalti toate darurile sale: ’’Pentru ca fortific, alung panica, aduc vitalitate celor obositi sau batrani si cresc nivelul de concentrare si claritate mentala, aduc bunastarea pe unde trec. De aceea, spune-le oamenilor sa ma foloseasca in toate felurile. Beti-ma, inspirati fumul meu, atarnati-ma deasupra usii si eu va voi purifica, voi filtra ceea ce nu va face bine si voi amplifica prosperitatea si lumina interioara. Va voi arata viitorul in somn daca veti dormi cu mine aproape. Numele meu este intelepciune si eu aduc cunoastere, memorie si prosperitate. Pentru ca sunt la vedere multi ma vor ignora. Dar te rog pe tine sa duci mesajul meu mai departe!’’ i-a spus salvia inteleptului.”

 

salvia

Salvia se poate folosi sub toate formele, de la uleiuri esentiale, alcoolizate, capsule sau esente, pana la ceaiuri si frunze uscate. Se poate pune si in orice mancare, pentru ca da un gust deosebit.

(Gabriel Niculescu)

Citește și...