Nimic nou în Moldova!

Autor: Cristian P
Publicat: 10/11/2019 | 17:59

FC Botoșani a rămas fără victorie în istorie pe teren propriu în fața FCSB și după jocul susținut în runda a XVI-a a acestui sezon regular al Ligii 1. Elevii pregătiți de Marius Croitoru au cedat cu 2-0 (1-0) duelul susținut cu vicecampioana României.

Victoria bucureștenilor a fost meritată și s-a conturat grație reușitelor semnate de Coman (min. 31) și Gnohere (min.74).

Cu toate că au avut superioritate numerică aproape 30 de minute de joc duppă eliminarea lui Planic din minutul 63, botoșănenii au fost apatici și nu au reușit să pună în pericol poarta apărată de Cristian Bălgrădean.

Antrenorul principal al FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat la finalul partidei că elevii săi au intrat cu frică în teren din primul minut și din acest motiv au făcut o primă repriză slabă afirmând că diferența de pe tabela de marcaj s-a datorat diferenței de valoare dintre cele două loturi.

„Încă o dată dăm dovadă că suntem naivi rău în jocurile cu echipele mai mari. A doua repriză am început-o foarte bine, 11 contra 11, o dată au ajuns în careu și iau gol. Așa am pățit și cu Astra. O primă repriză echilibrată dar a doua a fost a noastră. Diferența se face la nivel unu contra unu. Au jucători de calitate care nu au avut nevoie de multe situații. Din păcate, încă un meci pierdut acasă. Eram pe primul loc la punctele aduse din deplasare dar acasă suferim. De ce trebuie să avem atât de mult respect față de 11 jucători. Nu mă interesează cine sunt. Nu contează echipa cu care joci”, a declarat Marius Croitoru.

Citește și...