“Niste jegosi”! Marioara Zavoranu a murit cu o mare durere in suflet! Legatura incredibila cu Nicolae Ceausescu!

Publicat: 18/04/2015 | 00:15
“Niste jegosi”! Marioara Zavoranu a murit cu o mare durere in suflet! Legatura incredibila cu Nicolae Ceausescu!

Marioara Zavoranu a murit cu o mare durere in suflet: nu a putut sa recupereze aurul pe care comunistii i l-au confiscat lui Nelu Banicioiu, tatal Oanei.

“Niste jegosi”, declara aceasta in momentul in care a aflat ca a pierdut definitiv procesul privind revendicarea bijuteriilor. Marioara s-a luptat ani buni in instanta ca sa recupereze aurul care i-a apartinut lui Nelu Banicioiu, acesta fiind estimat la aproximativ un miliard de lei vechi. Anul trecut, dupa aproape opt ani de razboi prin instante cu Banca Nationala a Romaniei pentru recuperarea bijuteriilor confiscate de statul comunist, Marioara Zavoranu a aflat ca a pierdut procesul.

Oana Zavoranu si Marioara

“Cei de la BNR sunt niste jegosi. Au inapoiat galeti cu aur tiganilor, iar ce mi se cuvenea mie, bijuteriile de familie dupa Banicioiu, au refuzat sa-mi dea inapoi. In toti acesti ani nu a existat nici o incercare din partea lor pentru conciliere” declara Marioara Zavoranu

Ceasul lui Ceausescu!

ceas

In anul 1984, tatal Oanei Zavoranu si totodata sotul Marioarei, Nelu Banicioiu, a fost arestat de statul comunist, iar toate obiectele de valoare au fost confiscate. Printre acestea se afla si un ceas de aur care i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu. Acestea sunt bijuteriile pe care le-a pierdut Marioara Zavoranu, potrivit deciziei instantei
Bratara formata din zale ovale alungite cu cate o sfera aplicata in fiecare za, cu springring – 1 buc – 21,35 gr. Inel dama format din 7 sfere mobile – 1 buc – 9,15 gr. Coliere diferite modele si marimi, unul fara inchizator – 3 buc – 76,12 gr.Pandantive, din care unul cu sticla galbena, unul cu taur, unul cu Isus, unul cu un automobile si doua cu grupa sanguina – 6 buc – 39,72 gr. Cercei, model dreptunghiular cu cate o sticla fumurie – 2 buc – 12,55 gr.
La acestea se adauga si ceasurile de colectie care i-au apartinut lui Nelu Banicioiu

In tinerete, Marioara Zavoranu a fost o femeie foarte frumoasa
In tinerete, Marioara Zavoranu a fost o femeie foarte frumoasa

Ceas barbatesc cu bratara, marca OMEGA Constelation Automatic, cu mecanism si greutate bruta – 1 buc – 141,80 gr. Ceas barbatesc cu bratara, marca FELCA, iar pe capac o coroana, cu mecanism si greutate bruta – 1 buc – 81,85 gr.Ceas de dama cu bratara, marca ANKER, iar pe capac cu o coroana si 14 CT, cu mecanism si greutate bruta – 1 buc 23, 18 gr. Carcasa ceas dama cu bratara.

 

Citește și...