Nistor și-a pus oltenii în cap încă din prima zi în Bănie: „Dinamo va fi în sufletul meu toată viața, îi iubesc pe fani!”

Autor: Cristian P
Publicat: 07/01/2020 | 08:28
Nistor și-a pus oltenii în cap încă din prima zi în Bănie: „Dinamo va fi în sufletul meu toată viața, îi iubesc pe fani!”

Mijlocașul Dan Nistor a semnat  un contract valabil pe doi ani și jumătate cu Universitatea Craiova.


Biletul Zilei » Ieri a fost „verde” » Astăzi mizăm pe același tipar!


La prezentarea oficială în tircoul juveților, fostul căpitan al „câinilor” a ținut să-și exprime dragostea eternă față de suporterii „alb-roșilor”, lăsând să se înțeleagă că a fost forțat să plece din „Groapă”.

„Toți au zis că m-am înțeles înainte cu Craiova, e eronat și fals. Cei de la Dinamo s-au înțeles mai întâi cu cei de la Craiova, fără să știu nimic. Dinamo va fi în sufletul meu toată viața, îi iubesc pe fani. De acum însă nu voi mai spune nimic de Dinamo. Vreau titlul, Cupa și cupele europene la Craiova”, a declarat Dan Nistor, la prezentarea oficială de la Craiova.

Dan Nistor a adunat 106 meciuri și 20 de goluri pentru Dinamo în toate competițiile interne, Liga 1 (95/12), Cupa României (7/6) și Cupa Ligii (4/2) şi are trei selecții la echipa națională.

În altă ordine de idei, într-un comunicat oficial, șefii lui Dinamo susțin că au ajuns să se pună la masa negocierior cu oltenii după ce însuși Nistor a cerut acest lucru.

„Dinamo București a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova, la solicitarea fostului căpitan al echipei din Ștefan cel Mare, pentru transferul definitiv al jucătorului Dan Nistor la clubul din Bănie…Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Dan Nistor, prin intermediul site-ului oficial, mult succes în carieră!”, se arată într-un comunicat postat de către Dinamo, pe site-ul oficial.

Citește și...