Noapte neagră pe șoselele din Giurgiu

Publicat: 22/07/2019 | 08:31

Weekend-ul s-a încheiat tragic pe șoselele din Giurgiu. În urma a două accidente grave, un om a murit și alți patru au fost transportați la spital. Pentru unul dintre accidente au fost mobilizați salvatorii din două județe.

Primul impact violent s-a produs pe DJ 512, în comuna Prundu. Accidentul s-a produs între un autoturism în care se aflau patru persoane și un utilaj agricol. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate. Este vorba despre o femeie și un bărbat. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași. Echipajele de pompieri au acționat pentru descarcerarea victimelor. Din păcate, femeia nu mai prezenta semne vitale, iar medicii au declarat decesul. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ. Impactul a fost extrem de puternic, iar mașina în care se aflau cei doi s-a făcut praf. Autoturismul a fost zdrobit practic de utilaj.

La puțin timp, alarma s-a dat din nou,  între localitățile Naipu și Prunaru, o zonă aflată la granița dintre Giurgiu și Teleorman. La locul solicitării s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, o ambulanță SAJ Giurgiu, două ambulanțe SMURD din cadrul ISU Teleorman și două ambulanțe SAJ Teleorman. În accident au fost implicate patru autoturisme. În total, cinci persoane au fost rănite. Trei dintre victime au necesitat îngrijiri medicale, iar două dintre acestea au fost preluate și transportate la spital de către ambulanțele SMURD Teleorman. În ambele cazuri au fost deschise dosare penale și se fac cercetări.

Citește și...