Noi DETALII despre starea lui Michael Schumacher! VIDEO cu momentul accidentului!

Publicat: 08/01/2014 | 12:57

Procurorii de la Parchetul din Albertville, care ancheteaza accidentul de la schi in care a fost implucat pilotul de Formula 1 Michael Schumacher, au tinut o conferinta de presa, unde au oferit noi detalii despre starea sportivului.

Deocamdata, Michael Schumacher, considerat cel mai bun pilot de Formula 1 din istorie, ramane in stare critica la spital, in coma indusa, dupa ce s-a lovit grav la cap in timpul unui accident la schi, in Alpii francezi, pe 29 decembrie.

Potrivit procurorului Patrick Quincy, pista de schi de la resortul Meribel, unde a avut loc accidentul, fusese corect semnalizata, conform standardelor.

Camera video fixata pe casca lui Michael Schumacher functiona in momentul accidentului fostului pilot, iar imaginile captate pot fi folosite in ancheta, scrie CBC News.

 Aceasta camera, despre existenta careia s-a aflat vineri, la cinci zile de la accident, a fost oferita anchetatorilor de familia fostului pilot, aflat in coma indusa la spitalul din Grenoble.

Michael Schumacher este considerat cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile
Michael Schumacher este considerat cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile

Luni seara, un apropiat al lui Michael Schumacher a afirmat ca starea acestuia „s-a ameliorat usor”.

Tot luni, spitalul din Grenoble anuntase ca starea de sanatate a pilotului german este considerata tot „stabila”, dar „critica” de catre echipa medicala.

CITESTE SI:

Veste cutremuratoare pentru Michael Schumacher! Campionul F1 va ramane „leguma” pentru tot restul vietii

A anticipat tragedia? Vezi TESTAMENTUL lui Michael Schumacher. Ce avere COLOSALA lasa in urma

Corinna Schumacher, sotia lui Michael, a solicitat, marti, presei, sa permita medicilor sa lucreze in liniste, sa plece de la clinica din Grenoble si sa-i lase familia in pace.

Michael Schumacher a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori.

Michael Schumacher, considerat cel mai bun pilot de Formula 1 din istorie

Nascut in 1969, pilotul de Formula 1 Michael Schumacher a castigat 7 titluri mondiale, a avut 91 de victorii, 68 de pole position-uri si 76 de cele mai rapide tururi de pista.

De aceea, el este considerat drept cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile.

Este casatorit cu Corinna si are doi copii, Gina Maria si Mick.

R.R.

Citește și...