Noi detalii în cazul morții Mihaelei! Românca ucisă de iubitul italian cu patru focuri de armă

Autor:
Publicat: 25/05/2020 | 12:22
Noi detalii în cazul morții Mihaelei! Românca ucisă de iubitul italian cu patru focuri de armă

De o moarte teribilă a avut parte Mihaela. Aceasta a fost ucisă cu patru focuri de armă de iubitul militar. În legătură cu acest caz s-au ridicat multe semne de întrebare, iar noi detalii au ieșit la suprafață. Italianul ucigaș a dezvăluit motivul pentru care a recurs la acest gest.

Mihaela și-a găsit sfârșitul în parcarea unui supermarket din Cuneo. Cel care i-a luat viața este chiar iubitul femeii, Francesco Borgheresi, în vârstă de 41 de ani. Cei doi au fost filmați de camerele de supraveghere ale magazinului cu câteva minute înainte de odioasa crimă. (CITEȘTE ȘI: CINE ERA MIHAELA, ROMÂNCA UCISĂ DE IUBITUL ITALIAN ÎN FAȚA UNUI SUPERMARKET DIN ITALIA)

Totul a început ca o zi normală, iar Mihaela nu s-a gândit nicio secundă ca mai are doar câteva ore de trăit. Potrivit La Stampa, Mihaela Apostolides era în căutarea unui apartament în care să locuiască împreună cu fiica ei provenită din căsătoria cu un cetățean cipriot, de care s-a despărțit în urmă cu mai mulți ani.

În urma acelei relații încheiate, ea s-a mutat în Italia, unde la cunoscut pe Francesco Borgheresi. În perioada de carantină, femeia a locuit împreună cu iubitul italian. Iar vineri dimineață, au plecat împreună de acasă la cumpărături și pentru a viziona un apartament.

„Era minunată, foarte serioasă și respectabilă. Mihaela urma să locuiască împreună cu fiica ei. De Francesco mi-a povestit. Aveau o relație, dar nu erau logodiți. El vroia să meargă cu el și să locuiască în Florența. Era foarte gelos… Nu mi-a vorbit niciodată urât despre Francesco. Probabil că a ajutat-o, dar, chiar dacă a trecut prin momente dificile, când nu a putut găsi un loc de muncă, nu știu să fi avut probleme serioase cu banii. Ea nu trăia pentru bani, dimpotrivă, ar fi ajutat pe toată lumea”, a spus Carmen, una dintre prietenele româncei.

Care a fost motivul pentru care bărbatul și-a împușcat partenera

Nimeni nu se aștepta ca sfârșitul Mihaelei să fie atât de aproape. Crima a avut loc în jurul orei 16.45, în parcarea unui supermarket. Francesco Borgheresi, militar, din Florența, a tras patru focuri în pieptul Mihaelei după care a sunat apoi la poliție. (VEZI ȘI: „M-A INFECTAT CU CORONAVIRUS ȘI AM UCIS-O!”. LORENA A FOST OMORÂTĂ DE IUBITUL EI! AVEA DOAR 27 DE ANI)

La sosirea echipajului femeia deja decedase iar ucigașul a fost reținut. Francesco Borgheresi le-a spus anchetatorilor că era împreună cu Mihaela din 2018, iar în ultimele luni, în perioada de carantină, au locuit împreună.

Se pare că,  Borgheresi a declarat că a ajuns să nu o mai suporte pe femeie pentru  că îi cerea foarte mulți bani, potrivit Corriere della Sera.