Noi imagini cu Răzvan Ciobanu, făcute publice! Mergea haotic, cu doar câteva ore înainte să moară

Publicat: 17/05/2019 | 15:33

Avem noi imagini cu Răzvan Ciobanu, cu doar câteva ore înainte de a muri! Creatorul de modă s-a stins din viață duminică, în jurul orei 21:00, chiar în prima zi de Paște, în urma unui accident rutier.

Ancheta privind moartea lui Răzvan este în plină desfășurare și scoate, în fiecare zi, noi informații.

Dan Capatos, moderator al emisiunii „Xtra Night Show“ şi prieten bun cu Răzvan Ciobanu, prezintă, seară de seară, fiecare detaliu din anchetă care ajunge în posesia lui, iar joi a oferit publicului larg noi imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă.

Capatos a precizat că noile imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă sunt oferite de patronul Summerland, adică persoana în curtea căreia se desfăşoară festivalul Sunwaves. Mai mult decât atât, moderatorul emisiunii care se difuzează pe Antena 1 a afirmat că imaginile sunt şi în posesia anchetatorilor şi că în prezintă pe Răzvan în primele ore ale zilei de duminică. Răzvan Ciobanu ar fi mers haotic, în acele ore ale dimineții.

Răzvan Ciobanu a murit duminică seara, într-un accident rutier produs chiar la marginea localității Săceșe, județul Suceava. Fostul creator de modă nu porta centura de siguranță și a fost priectat din mașină șa impactul cu niște copaci.

Citește și...